Yndlings efterårsnegle

oxblood-nailpolish.jpg

Egentlig er jeg er ret neutral pige, når det kommer til mode og skønhed, men lige præcis neglene, men når det kommer til efterårsnegle, er den dybe røde nuance min favorit. Der er især fire lakker, som jeg bruger mest, hvis jeg skal have neglelak på, og det er følgende:

 • O.P.I – Skyfall
 • Essie – Wicked
 • She – #210 (købt på ferie i Kroatien)
 • Revlon – Vixen

Når det kommer til kvaliteten er det lakken fra She-mærket som holder bedst og er nemmest at påføre – det ærgerlige er at den er meget svært at opstøve på nettet og jeg har slet ikke haft held med at finde den, men hvis man skulle tage forbi Kroatien, findes She-mærker i DM, som er deres svar på Matas. Lakken kostede kun 19 kr. – kender I det når man finder noget på ferien og så ærger sig over at man ikke købte et lager med hjem? Det må vente til næste sommer, hvor jeg forhåbentlig skal til Kroatien igen.

Den næst-bedste {som er ligeså god som den første} er Revlons Vixen, som jeg købte sidst jeg var i London – jeg har kigget efter den i Matas, men lige præcis Vixen har de ikke haft i den jeg har været i. Farven er helt perfekt og holdbarheden er super. Prisen på den var ca. 60 kr.

De to sidste er dem, der er dyrest, er begge superflotte, men som I kan se, så kan man rent faktisk nøjes med de noget billigere vrianter! Hvad er jeres yndlingsefterårsneglelaksfarve? Yay for det længste, ikke-eksisterende ord!

fall-nails.jpg

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Yndlings efterårsnegle

 1. Guapizimo
  12/10/2013 at 10:24 pm (4 years ago)

  Jeg kan bestemt også godt lide den dybe røde om efteråret, ellers står den også på andre mørke farver og glimmer :)

  Reply
 2. Lullumut
  13/10/2013 at 8:11 pm (4 years ago)

  Jeg har netop Chanels Rouge Noir på :-) Den burde du eje ;-)

  Reply
 3. Sofies closet
  14/10/2013 at 6:24 pm (4 years ago)

  Sådan en mørk rød neglelak er så smukt på en efterårsdag. Lakken fra OPI er så smuk :D

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Yndlings efterårsnegle

 1. […] Efterhånden har jeg forenet mig med ideen om at min garderobe aldrig bliver en farvebombe og det vil jeg ikke prøve at lave om på – det resulterer kun i fejlkøb, som jeg alligevel ikke føler mig tilpas i. Den bourdeux-røde passer dog fint i de mørke toner, som jeg godt kan lide og forleden blev jeg også ejer af en fin bluse. De ovenstående ting kunne jeg dog også tænke mig at tilføje til garderoben! Hvad synes I om den farve? Jeg har tidligere vist jeg mine lakker i yndlingsefterårsfarven […]

Leave a Reply