White with a touch of black

Jeg er helt vild med denne kjole fra Valentino Red og generelt må jeg sige at striber er et hit hos mig. Et par hvide Converse (…mine er nu blevet tilpas ‘brugte’) og en Rebecca Minkoff Mini Mac (…jeg har den i brun) give denne eksklusive kjole lidt mere City feel. hvis man kan sige det sådan. Jeg er vild med kjolens dualistiske udseende med den ene del værende meget casual og sporty og den anden feminin og festlig! Hvad synes I om denne kjole? Den er desværre udsolgt i min størrelse nu. Se mere til den her.

blackwhite

I dag skal jeg ud at bowle og så spise på Mothers med mit team fra arbejdet. Der er planer om at tage i Tivoli til fredagsrock bagefter, meeeen jeg kunne nok blive fristet til at tage hjem og slappe af. Jeg har nemlig planer om forårsrengæring denne weekend! Har I gjort forårsrent? Og hvad skal I denne weekend?

Du vil måske også kunne lide:

3 Comments on White with a touch of black

 1. Ida
  19/04/2013 at 2:51 pm (5 years ago)

  Den er også super pæn :)
  Det lyder som en vild hyggelig fredag du har :) – jeg har slet ikke kigget fredags rocks program igennem endnu :(

  Reply
 2. Lullumut
  19/04/2013 at 8:58 pm (5 years ago)

  Lækkert sæt, som altid :-) Kunne godt tænke mig et par lave, hvide Converse. Har kun de høje beige, og de er lidt sværere at style.
  Lyder bare godt :-) Jeg bowlede med mine nordiske kollegaer i Sverige i mandags, så fedt :-) Også forbi vi ikke kender hinanden SÅ godt endnu. Jeg skal bare skrive speciale. Får ikke lavet noget i hverdagsaftenerne så må jo udnytte weekenden :-) Måske en brunch ;-)

  Reply

Leave a Reply