Vognkørsel//Hos en studine

vognkørsel-studentDet er ni år siden det var mig der kørte vognkørsel {så føler man sig rigtig gammel pludselig} og i går kom alle minderne væltende tilbage. Jeg blev sproglig student fra Mulernes Legatskole i 2004 og husker tydeligt at ens liv fuldstændig ændrede sig hurtigt efter. Samme år startede jeg på uni, fik nye fantastiske venner for livet, blev klogere, blev mere selvstændig og fik et nyt fantastisk job, som allerde dengang fik stor betydning for min karriere… Jeg husker også hvor hurtigt det gik op for mig at man bare så ung og grøn i gymnaisietiden, selvom det var der man for første gang følte sig rigtig voksen. Og selvom det var en tid man synes var fantastisk hård, så var alt det der kom efterfølgende endnu hårdere, men også sjovere og mere spændende! Her er nogle billeder fra da min kærestes kusine blev fejret i går. Hvordan husker I jeres gymnasietid? Tillykke med huen til alle studenterne som læser med!

vognkørsel.jpg student.jpg jordbær-cupcakes.jpgmilana-outfit.jpgBLOGLOVIN

Du vil måske også kunne lide:

12 Comments on Vognkørsel//Hos en studine

 1. Ida
  30/06/2013 at 9:57 am (4 years ago)

  Jeg husker det også så godt. Det er 7 år siden jeg fik hue på hovedet og det var en helt fantastisk tid og alt kunne bare komme an :) – men ja alt er blevet mere hårdt siden (både godt og skidt), men hvor har man dog mange gode minder derfra :)
  Og ja tillykke til alle studenterne :)

  Reply
  • Milana
   30/06/2013 at 7:20 pm (4 years ago)

   Ja, man var bare så lille og grøn på en eller anden måde :)

   Reply
 2. Dina
  30/06/2013 at 11:31 am (4 years ago)

  Jeg sidder faktisk også selv og tænker tilbage, når man kan høre vognene kører forbi med alle de glade unge mennesker i :-) Jeg husker tiden som hård i ny og næ, men også virkelig god. Savner det faktisk helt ind i mellem

  Reply
  • Milana
   30/06/2013 at 7:20 pm (4 years ago)

   Ja, det var hårdt for den unge lille person man var dengang :)

   Reply
 3. Line
  30/06/2013 at 12:56 pm (4 years ago)

  Det er godt nok kun 3år siden jeg blev student, men hold da op hvor vælter minderne frem når man hører vognen kører rundt og dytte! Man bliver helt glad inden i :)

  Rigtig fin blog du har! kig forbi min hvis du får lyst :)

  //Line
  Linebiine.blogspot.com

  Reply
  • Milana
   30/06/2013 at 7:19 pm (4 years ago)

   Ja, det er sjovt at tænke tilbage på ligemeget hvor lang eller kort tid der er gået :)

   Reply
 4. Ingvild
  30/06/2013 at 4:07 pm (4 years ago)

  Den tradisjonen dere har i DK er så søt!! Det ser også ut som dere fikk mye godt å spise i går. :)
  Ses snart i København håper jeg! :)

  Reply
  • Milana
   30/06/2013 at 7:17 pm (4 years ago)

   Ja, det er en rigtig hyggelig tradition – vi fik grillmad om aftenen mums :)

   Reply
 5. Trine Lykke
  30/06/2013 at 6:29 pm (4 years ago)

  Jeg bliver bare så glad af alle de nye studenter. Det er vist 7 år siden jeg kørte i vogn, sikke tiden går :)

  Reply
  • Milana
   30/06/2013 at 7:17 pm (4 years ago)

   Ja, me too! De er bare så glade!

   Reply
 6. Ida / Fashionlab
  30/06/2013 at 7:32 pm (4 years ago)

  Jeg husker de lune sommerdage i 2008 helt tydeligt! Det var en fantastisk og uforglemmelig tid! Og det smil der følger med den hue, det klæder alle – Som min veninde formulerede det for et par dage siden, da min svigerinde blev student :)

  Jeg blev faktisk selv student på Mulernes :)

  Reply
  • Milana
   30/06/2013 at 7:41 pm (4 years ago)

   Og det var fint sagt! Der er ikke andet end smil på læberne :) Ej hvor sjovt! Nå, men vi har vist næsten lige præcis misset hinanden på gym! ;)

   Reply

Leave a Reply