Vintersuppe med parmesan

Vintersuppe

Jeg kan huske at jeg som 10 årig forsøgte at lave suppe. Min mor guidede mig igennem processen, men resultatet gjorde at jeg var sikker på, at jeg ikke kunne lave suppe. Spol frem 18 år hvor min mor igen guider mig til at lave suppe over Skype, men denne gang blev jeg overrasket over at jeg rent faktisk kunne finde ud af at lave suppe! Og lækker blev den.

Opskrift

Start med at svitse løg i noget olivenolie, tilsæt paprika, salt og peber og tilsæt efterhånden de andre grøntsager en efter en. Mht. mængden af de forskellige er det helt op til din smag, men der skal generelt en smule af det hele i. Jeg brugte følgende grøntsager:

 • Løg
 • Grønne bønner
 • Gulerødder
 • Kartofler
 • Squash
 • Frosne ærter
 • En halv dåse Red kidney beans (vask dem før du putter dem i)
 • Bladselleri
 • Kål
 • Blomkål
 • Hvidløg
 • En halv dåse flåede tomater

Til sidst

 • Frisk persille
 • Flager af parmesan eller pecorino

Når grøntsagerne er svitsede, dækker du dem til med vand og tilføjer lidt flere krydderier, hvis du synes den mangler smag, samt en grønsagsbouillon.

Vintersuppe

fb

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Vintersuppe med parmesan

 1. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  06/02/2013 at 9:44 am (5 years ago)

  Mmh hvor ser det bare lækkert ud :D
  mange tak for endnu en skøn opskrift, du fylder jo min opskriftbog ud :D hehe

  Reply
  • Milana
   06/02/2013 at 9:53 am (5 years ago)

   Ihhh hvor skønt at høre :) Glad for at de kan bruges ;)

   Reply
 2. Ida
  06/02/2013 at 2:21 pm (5 years ago)

  Hvor lyder den bare super lækker :)

  Reply
  • Milana
   06/02/2013 at 2:34 pm (5 years ago)

   Den smager bare SÅ godt :)

   Reply

Leave a Reply