Vinterforkælelse

Detox

Har I nogensinde været på en detoxkur? Måske en juicerens? Jeg har ikke og jeg tror faktisk slet ikke jeg ville kunne klare flere dage uden fast føde, men der er nogle små ting i hverdagen som kan hjælpe os med at holde kroppen frisk. For et par uger siden modtog jeg denne fine pakke fra spashop.dk til test og den kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt.

Jeg havde så travlt på jobbet at jeg ikke havde tid til andet end at spise og sove og sidde foran computeren. Og hvis det ikke var nok blev jeg syg oveni det hele, men blev nødt til at arbejde for at nå de deadlines jeg havde. Tingene er faldet lidt til ro nu, så det er dejligt, men jeg kan mærke at energiniveauet er lavere end normalt. Derfor er det også skønt med en masse antioxidanter der kan rense kroppen og give den et skub i den rigtige retning.

1

Jeg har før deklareret min kærlighed for Pukka te {se bare her} og både Cleanse og Pure er ekstremt smagfulde og helt perfekte til at stresse af med om aftenen efter en lang arbejdsdag med en lille smule honning i. Se hele udvalget her.

2

Den økologiske kokosolie fra Pukka er et produkt der fortjener al den ros i verden. Den kan både spises og smøres på huden. Jeg havde utroligt tør hud rundt om næsen efter den slemme forkølelse {too much info, I know}, men denne kokosolie gjorde min hud helt perfekt igen efter blot en dag. Det synes jeg var godt klaret. Jeg bruger olien til at smøre min hud på både hænder og ansigt og også læberne – så er der ingen farve for vinterens kolde luft og tør hud! Har I prøvet nogle af  disse produkter før?

Screen Shot 2013-02-26 at 8.05.00 AM

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Vinterforkælelse

 1. Marina / cand.mor
  26/02/2013 at 9:55 am (5 years ago)

  Nej, det har jeg ikke, men den der olie lyder super god. Jeg kan nemlig også godt få tør “forkølelseshud”, selvom jeg kun bruger bløde lommeletter ikke køkkenrulle til at pudse næse i.

  Reply
  • Milana
   26/02/2013 at 11:10 pm (5 years ago)

   Den var helt fantastisk!

   Reply
 2. walkinrunout
  26/02/2013 at 11:17 am (5 years ago)

  Kokosolie er super til at stege i, især pandekager :-) mums!
  – og ang. detox…. jeg har aldrig prøvet det og egentlig tror jeg heller ikke helt på det… kroppen detoxer vel naturligt, når man er syg og ikke kan spise… men det er da fint hvis andre får det bedre af det :-) Måske er det bare fordi jeg ligesom dig…. tror jeg vil have svært ved at undvære mad hæ hæ

  Reply
  • Milana
   26/02/2013 at 11:11 pm (5 years ago)

   Hehe jeg tror på at man bare skal spise sundt i det hele taget og ikke spise hvad som helst og så gå på detox kur for så at gå tilbage til usunde madvaner ;)

   Reply
 3. Nanna Says
  26/02/2013 at 7:47 pm (5 years ago)

  Kunne virkelig også godt trænge til lidt forkælelse i den retning :-)
  Elsker generelt olier til huden – det giver den fineste glød og blødeste babyhud!

  xx

  Reply
  • Milana
   26/02/2013 at 11:11 pm (5 years ago)

   Ja! Prøv kokosolie når muligheden byder sig – you will love it. Det er også utroligt sundt at spise :)

   Reply

Leave a Reply