Versace for H&M – Mine Favoritter

Jeg har aldrig været særlig stor fan af H&M’s designersamarbejde. Det har hele tiden føltes som om de prøver for meget. Det afvigede for meget fra H&M og føltes i sidste ende nærmest som en kopi af designervarer og ikke en sammensmeltning af high street og high end. I modsætning til tidligere, synes jeg at resultatet af samarbejdet mellem Versace og H&M er ret så fantastisk. Der er flere dele i kollektionen som jeg egentlig kunne se mig selv i, men jeg er stadig usikker på om jeg kommer til at eje nogen af delene. Hvad synes I? Skal I have noget af det?

1. Normalt er jeg ikke til denne her slags kjoler, men Versace har formået at gøre den ellers meget udfordrende kjole en smule mere sofistikeret med diverse detaljer. Kjolen ser dog lidt billig ud.

2. Jeg elsker leggings og de her vil være perfekte under en lang tunika eller kjole.

3. Støvletterne ser meget eksklusive ud og ligner noget Versace kunne have i deres egne kollektioner.

4. Denne kjole er nok min favorit. Jeg synes den er både rå og feminin på samme tid, hvilket gør det, i mine øjne, helt perfekt!

5. Den røde kjole har virkelig et smukt design og noget vi ikke har set i H&M før. Marc Jacobs lavede noget lignende i guld for noget tid siden, men ikke helt det samme.

6. Versaces mønster er eksklusivt og unikt og passer rigtig fint til denne nederdel, som vil tilføre lidt spænding og glamour til hverdagen.

7. Jeg er ikke helt vild med de halskæder de har lavet til kollektionen – de er fine nok i sig selv – måske bare ikke min stil. Jeg vil hellere have set dem som armbånd – hvilket jeg egentlig også troede de var. Armbåndet her, på den anden side, er rigtig fint og vil være en god detalje til et sofistikeret, sort outfit.

I have never been that found of H&M’s designer collaborations and have often felt that the clothes looked more as a designer knock off, rather than a collaboration between high end and high street. However, I find many of the Versace for H&M items quite nice and above are some of my personal favorites!

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Versace for H&M – Mine Favoritter

 1. Miriam
  25/10/2011 at 11:06 am (6 years ago)

  Nummer tre og syv håber jeg også på at nappe… Kjole nummer 4 er også rigtig fin, men jeg synes mere, den ligner en Karen Millen end en Versace.

  Reply
  • Milana
   25/10/2011 at 11:30 am (6 years ago)

   Ah der har du fat i noget. Der er lidt Karen Millen over den, men jeg synes at den her er noget mere sofistikeret end Karen Millen kjoler :)

   Reply
 2. J'adore blog
  25/10/2011 at 3:01 pm (6 years ago)

  Jeg er desværre heller ikke til H&Ms designssarbejder og heller ikke denne :-( Håber at der snart bliver en noget spændende fra deres samarbejder :-)

  Reply
 3. Ida
  25/10/2011 at 7:11 pm (6 years ago)

  Den røde er fin :) Men tror desværre aldrig at jeg vil gå med noget af det.

  Reply

Leave a Reply