Urban Decay Naked Palette


Jeg er nok den sidste i verden til at erhverve mig en af disse, men for én som ikke har særlig mange øjneskygger, var en Naked Palette det helt rigtigte valg. Jeg har dog valgt at købe den originalen i stedet for den meget omtalte Naked Palette 2, da farverne her er lidt varmere og passer perfekt til sommer og efterår. Jeg glæder mig til at afprøve paletten samt Primier Potion som fulgte med. Begge har jo fået fantastiske anmeldelser ude! Har I nogen af de paletter?

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Urban Decay Naked Palette

 1. Jasmina
  14/08/2012 at 8:48 pm (5 years ago)

  Lækre farver og lækker indpakning. Ligner lidt en plade chokolade, som man har lyst til at sætte tænderne i :)

  Reply
 2. Didda
  15/08/2012 at 6:34 am (5 years ago)

  Jeg har ingen derfra, men kan godt huske at du har skrevet om dem tidligere :)

  Reply
 3. Nanna
  15/08/2012 at 12:14 pm (5 years ago)

  Nej, jeg ejer ikke nogen af dem. Så du er ikke den sidste i verden der erhverver en, haha :-)
  Men jeg har sukket over dem flere gange, så tror snart en af dem ryger på indkøbssedlen. Spørgsmålet er bare hvilken…

  Reply
 4. nuria
  15/08/2012 at 10:27 pm (5 years ago)

  Den er jeg sikker på du bliver glad for! Købte den selv i april og har næsten brugt den hver dag siden. Primeren har jeg faktisk ikke prøvet endnu, men det må jeg da hellere få gjort! :-)

  Reply
 5. Michelle
  15/08/2012 at 11:47 pm (5 years ago)

  Jeg lurer på dem, for de er fine. Sagen er bare den at jeg så godt som aldrig bruger øjenskygge (jeg er mere en læbestift type of girl). Men farverne er fine og naturlige – men jeg tror slet ikke jeg vil kunne overskue så mange farver. :)

  Reply
 6. Marie-Louise
  03/09/2012 at 10:58 am (5 years ago)

  Jeg ejer endnu ikke paletterne, for jeg bruger stort set aldrig øjenskygge..

  Reply

Leave a Reply