Une: Breezy Cheeks Blush

Une er et mærke jeg først stiftede bekendtskab med da Sephora kom til København. Det er et naturlig kosmetikmærke og de har en forholdsvis bred vifte af produkter som bygger på naturlige ingredienser. I min søgen efter at udskifte min kemikalie-fyldte kosmetiktaske med noget lidt mere naturligt købte jeg en blush fra Une. Den koster ca. 125 kr. og fås i 7 farver. Jeg valgte B02 – en fantastisk rosa farve til hverdag, som ser naturlig ud. Alt i alt må jeg sige at jeg er positivt overrasket over mærket og dette produkt – det eneste der taler imod det er holdbarheden i forhold til nogle high end blushes. Denne skal man opfriske i løbet af dagen, men her slipper  man tilgengæld for kemikalier og prisen er også helt okay! Har I prøvet noget fra Une?

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Une: Breezy Cheeks Blush

 1. Guapizimo
  01/10/2012 at 12:09 pm (5 years ago)

  Jeg kendte slet ikke mærket med det lyder da godt og sjovt du lige skriver om mærker uden kemi, for jeg har besluttet at jeg må have fingrene i en god økomascara :)

  Reply
 2. anna
  01/10/2012 at 1:14 pm (5 years ago)

  jeg var hjemme hos min mor i weekenden og fandt faktisk denne “pudder” på hendes badeværelse har aldrig hørt eller set den før. men gud hvor er den bare lækker og jeg tænkte med det samme at den måtte jeg bare eje :)

  Reply
 3. walkinrunout
  03/10/2012 at 9:22 am (5 years ago)

  Jeg kendte det heller ikke i forvejen, men det skal da checkes ud – jeg forsøger nemlig også at bruge “rene” mærker og indtil videre er jeg mest til Jane Iredale.

  Reply
 4. Jasmina
  04/10/2012 at 10:56 pm (5 years ago)

  Jeg er selv på udkig efter makeup uden alt for mange kemikalier, så jeg er glad for at du gør opmærksom på det :)

  Reply

Leave a Reply