Udsalgsshopping og shoppestop

isabel-marant-sneakers

Som teenager elskede jeg udsalg – især H&M’s udsalg. Jeg endte altid med alle mulige ting og sager, som ingenting kostede, men som heller ikke var noget jeg gik i længe eller blev rigtig glad for. Det gjorde mig lidt bange af udsalg og jeg har generelt hold mig lidt på afstand siden.

Ja, man kan sagtens finde lækre basisvarer i god kvalitet, som har kostet en formue og lige pludselig er blevet sat ned, men stadig bliver man fristet af ting, bare fordi de lige pludselig bliver mere tilgængelige for en. Ovenstående lækkerheder fra Isabel Marant er det eneste jeg i år lod mig friste af på udsalg og ja, de sko er overalt og ja, I’M A FASHION VICTIM! Haha.

Og nu til shoppestop…

Trine Lykke fra Den Lille Recessionista har en meget strategisk tilgang til sin garderobe og hendes mission om at skabe den, for hende, perfekte garderobe har inspireret mig til at tage endnu et kritisk kig på, hvad det egentlig er, jeg har i mit skab.

Egentlig er jeg rigtig god til at få ryddet ud i skabet – synes jeg selv. Jeg har en regel om at tøj, ligesom madvarer, har en udløbsdato. Hvis et stykke tøj ikke er blevet brugt i løbet af et år, dvs. alle fire sæsoner, kommer jeg formentlig heller ikke til at bruge det næste år og donerer det derfor væk. Men der er stadig tøj i mit skab med ”hvad nu hvis jeg får brug for det” mærke i nakken, og det skal der laves om på.

Jeg har derfor besluttet mig for ikke at bruge penge på shopping i januar og i stedet for få styr på min garderobe og finde ud af hvad jeg virkelig mangler og savner i den. Er I friske på shoppestop og garderobeeftersyn i 2014? Og kan I lige mine nye sko? Jeg er så glad for dem allerede ♥ 

Du vil måske også kunne lide:

26 Comments on Udsalgsshopping og shoppestop

 1. Lise/walkinrunout
  07/01/2014 at 10:06 am (4 years ago)

  Jeg er vild med dine nye sko… og har lige selv købt de samme bare i beige…
  De er vildt skønne at have på og jeg kan næsten ikke vente til alt det regnvejr stopper, så man kan få dem i brug.
  Mine var dog ikke på tilbud… hvad måtte du give og hvor har du købt dem?

  Reply
  • Milana
   07/01/2014 at 11:12 am (4 years ago)

   Talk, jeg er også superglad for dem allerede :)

   Jeg købte mine over Farfetch.com fra en butik i England. De var sat ned til 318 euro. Og så var der levering – det var ret dyrt at få dem sendt. Over 20 euro. De var også sat ned på Net a Porter men kun i beige. Det er dem, der hedder Bluebel.

   Jeg kunne godt tænke mig et par Bobby i beige til sommer!

   Reply
   • Lise/walkinrunout
    07/01/2014 at 7:32 pm (4 years ago)

    Det er Bobby jeg har købt… Læste bare lige med fra mobilen – og billedet var ikke så stort, at jeg helt kunne se hvilken model det var…
    Men de der Bluebell er virkelig også flotte.

    Reply
    • Milana
     07/01/2014 at 9:08 pm (4 years ago)

     Det forklarer hvorfor dine ikke var på tilbud! :) Jeg vil gerne have dine til sommer :)

     Reply
  • Kim
   27/10/2014 at 8:11 pm (3 years ago)

   Jayme, I LOVE every single one of these ptecuris! You have done a truly amazing job capturing our little family. We will cherish these ptecuris forever. Thank you!xoxoJennifer

   Reply
 2. Marina
  07/01/2014 at 2:42 pm (4 years ago)

  Jeps, jeg er med! Okay, under et kvalificeret shoppestop vil jeg sige, for der kan jo dukke lige den er XXX op, som jeg har ledt efter. Men ja, ellers er jeg helt klar. Og så er sådan nogle shoppestop jo fantastiske måder at få sparet op på.

  Reply
  • Milana
   07/01/2014 at 9:09 pm (4 years ago)

   Alt med måde ;) Hvis der lige dukkede en Chanel taske op i en genbruger ville jeg nok også bryde det ;) Men what are the chances :P

   Ja, det er en super måde at spare på :)

   Reply
   • Marina
    08/01/2014 at 12:50 pm (4 years ago)

    Tja, “min” Alexander Wang-kjole dukkede op på NAP i min størrelse med 70% rabat. Så miracles do happen :)

    Reply
    • Milana
     08/01/2014 at 1:20 pm (4 years ago)

     Uhhh lækkert – jeg elsker Alexander Wang! :)

     Reply
 3. Karina
  07/01/2014 at 5:12 pm (4 years ago)

  De er godt nok pæne!

  Reply
  • Milana
   07/01/2014 at 9:10 pm (4 years ago)

   Tusind tak – de er så gode at have på! ;)

   Reply
 4. xenia // The Luxury Factor
  07/01/2014 at 6:07 pm (4 years ago)

  Jeg synes, det lyder som en rigtig god ide! Et eller andet sted er det også bare sværere at finde ud af, hvad man skal have på, når man har meget tøj i skabet. Så at få basisvarerne på plads og derefter finde ud af, hvad der mangler og passer ind lyder som en plan, jeg godt kunne følge (:

  Reply
  • Milana
   07/01/2014 at 9:11 pm (4 years ago)

   Ja, ik? Jeg vil gerne have et overblik hvad jeg har og hvad jeg (synes) jeg mangler. Og så vil jeg gerne fokusere på kvalitet frem for kvantitet i endnu højere grad.

   Reply
 5. Sherin
  07/01/2014 at 9:15 pm (4 years ago)

  Ohhh these shoes are stunning.

  Reply
  • Milana
   07/01/2014 at 9:53 pm (4 years ago)

   Thanks, sweets! They’re so comfy and go with everything :)

   Reply
 6. Sofies closet
  08/01/2014 at 9:43 am (4 years ago)

  Jeg tror, jeg vil hoppe med på vognen og holde shoppestop i februar måned. Januar er allerede spoleret, og modeugen i slutningen af måneden gør det ikke bedre! Og så er februar heller ikke så lang ;-)

  De er så lækre, de støvler!

  Reply
  • Milana
   08/01/2014 at 10:11 am (4 years ago)

   Ja, januar er en svær måned at holde det i – jeg holder dig op på februar så ;)

   Og tak! :) De er så behagelige :)

   Reply
 7. Guapizimo
  08/01/2014 at 11:26 am (4 years ago)

  De er SÅ flotte og jeg har tit selv overvejet at købe et par, har dog så mange sneakers allerede at jeg ikke burde ;)

  Jeg har ikke shoppet så meget i slutningen af 2013, bl.a. fordi jeg ventede på udsalget for at købe nogle af de ting jeg stod og manglede, så shoppestop i januar, kan jeg vist ikke lige være med på :)

  Reply
  • Milana
   08/01/2014 at 1:20 pm (4 years ago)

   Nej, det er også en lidt dum måned at vælge, hvis man kan finde det man mangler på udsalg!

   Tak, de kan varmt anbefales – jeg kunne nu også godt tænke mig et par Bobby i beige :)

   Reply
 8. Lullumut
  09/01/2014 at 10:35 pm (4 years ago)

  De er alt for fede, lige dig søde :-)
  Jeg er pt. stadig med på dit shoppestop her i januar :-) Har så også fødselsdag i næste uge, men altså.. Jeg er selv i gang med stor udrensning i min garderobe.

  Reply
  • Milana
   10/01/2014 at 9:37 am (4 years ago)

   Fedt, jeg har ikke brudt den! Og har heller ikke lyst til det! :) Så får du stillet tørsten lidt med fødselsdagsgaverne ;)

   Reply
 9. Trine Lykke
  10/01/2014 at 7:44 am (4 years ago)

  Rigtig godt køb. Det kan godt være de er alle steder men de har efterhånden været alle steder så længe nu at de næsten er blevet tidsløse – i hvert fald i vores tid. – Kringlet, men håber du forstår hvad jeg mener.

  Jeg tror det er en rigtig god ide at holde shoppestop mens du organisere dig. Nogen gange kan det at sortere garderoben godt afføde en masse nye ønsker, men med lidt is i maven kan ønskerne ændre sig og efter et stykke tid kan man mærke hvad der faktisk er det helt basic mangler.

  Held og lykke med projektet, og tak for link :)

  Reply
  • Milana
   10/01/2014 at 9:36 am (4 years ago)

   Ja, jeg forstår 100%. De er en moderne klassiker :) Du har helt ret og jeg har flere gange tænkt ”uhh jeg mangler sådan en” men fordi jeg ikke lader mig købe den, går det også op for mig efter noget tid at jeg egentlig ikke har brug for den. Men det skal også siges at jeg altid har været en ”smart-shopper’. Jeg overvejer altid mine køb grundigt, men derfor kan man stadig ende med noget der er fejlkøb. Det skal slutte ;) Og det var så lidt!

   Reply

3Pingbacks & Trackbacks on Udsalgsshopping og shoppestop

 1. […] De er købt i december – har stadig ikke shoppet i januar! Status på shopping i 2014: 0 køb, 0 kr..Yeah! Find mig på Instagram (@bymilana) for at se hvad […]

 2. Just do it! says:

  […] de smukke Nike Air Max Thea måtte gerne flytte ind hos mig asap! Januar slutter i morgen og efter shoppestoppet kunne det godt tænkes at et af disse to par blev mine. Hvilket par ville I vælge? Hjælp […]

 3. […] jeg ikke har, så stilletterne ville nok blive udskiftet med et par cykelvenlige wedges eller sneakers! Hvad synes I om røde […]

Leave a Reply