En let sommerret

Jeg har altid været glad for fisk, og torsk er helt bestemt en af favoritterne. En lækker sommermiddag kan derfor bestå af torsk, masser af friske kryddeurter, årstidens grønt og en olivenoliemarinade – alt sammen svøbt ind i bagepapir. Det både smager og ser godt ud! Serveres med kogte kartofler og et koldt glas hvidvin. Marinaden består af en masse frisk dild, frisk peber, havsalt, lidt hvidløg og lidt chili. Spiser I fisk?

Du vil måske også kunne lide:

2 Comments on En let sommerret

  1. didda
    30/07/2012 at 8:01 pm (4 years ago)

    JEg elsker også bare torsk og hvor er det skægt, jeg spiser det næsten på samme måde som dig. Dog bare uden tomater, men det vil jeg helt klart tilføre næste gang :D

    Reply
  2. Nanna
    30/07/2012 at 8:30 pm (4 years ago)

    Hold nu op, hvor ser det godt ud. Jeg er elsker fisk, især de lyse af slagsen som torsk, sej og pangasius. Vi prøver så vidt muligt at spise fisk til aften mindst en gang om ugen. Heldigvis kommer der en fiskebil ved vores lokale supermarked, og vi bor i gåafstand til havnen, så vi har nemt ved at få fat i frisk fisk. Haps!

    Reply

Leave a Reply