Things I like

swedish-candy.jpgla.jpg

Jeg er inde i en meget travl og til tider uoverskuelig periode, som gør at jeg ikke har så meget tid og overskud til bloggen, hvilket giver mig dårlig samvittighed i og med jeg elsker at blogge! Jeg håber, at det bliver lidt bedre snart og noget af det jeg har at se frem til og som jeg bliver glad af at tænke på er en tur til Californien næste år. Jeg har i weekenden været i London og glæder mig til at vise jer et lækkert must-visit marked næste gang i er derover! Jeg håber I stadig er derude ;)

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Things I like

 1. Marina / cand.mor
  18/09/2013 at 10:27 am (4 years ago)

  Jo jo, er her skam endnu :) Blev helt glad, da du dukkede op på bloglovin’.
  Og sikke fint slik. Er det små chokolader?

  Reply
  • Milana
   18/09/2013 at 11:06 am (4 years ago)

   Små chokolader fra Sverige :) Så søde :) Og cliché-agtige!

   Er glad for at du stadig er her <3

   Reply
 2. Guapizimo
  18/09/2013 at 11:57 am (4 years ago)

  Venter altid tålmodigt på dine indlæg, så længe du ikke forsvinder helt, så er jeg glad :)

  Reply
 3. sophie
  18/09/2013 at 4:50 pm (4 years ago)

  Sådan er det jo engang i mellem :) Men hvor er du heldig med Californien!

  Reply

Leave a Reply