Striped blazer // In action

striberFor noget tid siden viste jeg jer denne stribede blazer som jeg købte i H&M og den er helt perfekt som en sommerjakke. Den er lavet af bomuld og meget behagelig at have på og en supernem måde at opfrsike et outfit i de mørke nuancer op på og gøre det mere sommerligt. T-shirten som titter ud under blazeren er fra The Gap og jeg elsker ”the all American” stil, som brandet er så kendt for. Jeg kan ikke lide store brand logoer på hverken tøj, sko eller tasker, men Gap er ikke et luksuriøst mærke på nogen måde og synes det giver et lidt nærmest kikset 80er inspireret vibe til hele looket. I skal nok få lov at se t-shirten bedre, en anden god gang. Hvordan har I det egentlig med synlige logoer?

marc-by-marc-jacobs-shoes blomster

hair-stripes

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Striped blazer // In action

 1. Karina
  17/06/2013 at 11:24 am (4 years ago)

  Ihh hvor er du fin :) Smukt outfit :)

  Reply
 2. Sherin
  17/06/2013 at 9:38 pm (4 years ago)

  You look amazing Milana. I love your blazer so much!

  Reply
 3. Ida
  18/06/2013 at 7:50 am (4 years ago)

  Wauw Milana sikke et smukt sted du har fået taget dine billeder :)
  Jeg har det meget blandet med de synlige logoer. Generalt er det ikke mig. Men så har jeg alligevel en masse fra LV, så man kan jo aldrig komme 100 % uden om de logoer.

  Reply
 4. Lise/walkinrunout
  19/06/2013 at 9:34 am (4 years ago)

  Smukke billeder og jeg er vild med din stribede jakke :)
  Logoer på tøj og sko er ok med mig, men der er nogle jeg bare synes er pænere end andre… og når de er lavet som et flot mønster kan jeg ligefrem synes det er super flot…. fx. Fendi, Dkny…. og selvfølgelig LV og alle blomsterne…

  Reply
 5. Jasmina
  19/06/2013 at 10:04 pm (4 years ago)

  Klæder dig rigtig godt :)

  Reply
 6. Lullumut
  20/06/2013 at 10:04 pm (4 years ago)

  Jeg er generelt ikke til logo’er, men du har stylet det super fint og helt tilpas :-) Du ser i det hele taget skøn ud, og jeg er så klar på at brunche den med dig :-)

  Reply

Leave a Reply