1 Bluse 3 Looks

I sidste uge skrev jeg artiklen 1 Skjorte 3 Looks, og på opfordring af nogle af jer har jeg besluttet mig for hver uge at vælge et stykke tøj og lave tre outfits med det stykke, for at vise forskellige måder at style det på. Forhåbentligt vil der være noget som de fleste af jer kan blive inspirerede af. Det der karakteriserer alle tre looks er, at det er noget som jeg personligt ville gå i. Hermed en enkel, sort/hvid stribet bluse, som jeg synes er et must-have i enhver kvindes tøjskab! Hvilket look er jeres favorit?

Den moderne business kvinde

Jeg er vild med at kombinere en stribet bluse med en sort blazer. Det er en nem måde at opnå et klassisk, men moderne business look. Tilføj lidt edgy eller detaljerede accessories og looket bliver straks feminint og personligt!

look3

Alice+Olivia – Stribet Bluse, Rich & Skinny – Bukser, Helmut Lang – Blazer, Alexander McQueen – Halstørklæde, Anya Hindmarch – Clutch

Afslappet trendy

Læder-look bukser er altid et hit i min verden og gør ethvert outfit en lille smule mere specielt og edgy. En pangfarve på neglene vil gøre et enkelt look som dette lidt mere sjovt og farven er helt op til ens humør! Jeg er helt vild med store halstørklæder, som ikke bare holder én varm, men også ser fantastiske ud til stort set hvert outfit. Dette fra All Saints er mere end perfekt, hvis I spørger mig!

look1

Alice+Olivia – Stribet Bluse, H&M – Bukser, Asos – Sko, Chanel – Neglelak, All Saints – Halstørklæde

Parisian-chic

Det her look kræver nok at cyklen bliver derhjemme, men er bestemt det værd. Det er først i år, at jeg har fået øjnene op for de lange skønheder, men de er allerede blevet en fast inventar i min garderobe hvad enten det drejer sig om maxi kjoler eller nederdele. Lidt rød læbestift gør dette look feminint og unikt!

look2

Vince – Nederdel, Alice+Olivia – Stribet Bluse, Jeffrey Campbell – Sko, Marni – Clutch, M.A.C – Læbestift

Here are three ways to style a regular striped blouse, which really is a must-have in every woman’s wardrobe. Which of these looks do you like the best?

Du vil måske også kunne lide:

10 Comments on 1 Bluse 3 Looks

 1. Ida
  20/12/2011 at 5:24 am (6 years ago)

  Fedt Milana med sådanne indlæg :) Som tidligere skrevet, så synes jeg at du inspirerer utrolig meget – så fedt fedt fedt hihi :)
  Det midderste look er lige mig, så jeg vælger det :)

  Reply
  • Milana
   20/12/2011 at 11:28 am (6 years ago)

   Tusind tak, Ida :) Det er jeg virkelig glad for at høre! :) Og i lige måde! Jeg er gladfor at du kan li’ looket! :)

   Reply
 2. Lullumut
  20/12/2011 at 7:31 pm (6 years ago)

  Sejt! :-) Jeg har hevet nogle sider ud af magasiner og klistret dem ind i mit skab.. Kunne godt finde på at gøre det med dine collager, hvis jeg havde mere plads ;-) Jeg er klart mest til outfit nr.1 :-) Dog med ballerinaer til for at gøre det til mit look :-)

  Reply
  • Milana
   20/12/2011 at 8:28 pm (6 years ago)

   Hehe fedt! Rigtig glad for at høre du kan li’ det :-) Og ja, flade sko ville også være så fine til det look og nok endnu mere praktiske :-)

   Reply
 3. Nanna
  20/12/2011 at 7:43 pm (6 years ago)

  Det er virkelig lækkert med den her slags indlæg – fedt at det er noget du vil fortsætte med :-)

  Jeg har faktisk en stribet bluse fra Zara, der minder om den du viser, så det er jo helt perfekt. Mine favoritter er look nr. 1 og 2.

  Reply
  • Milana
   20/12/2011 at 8:27 pm (6 years ago)

   Godt du kan li’ dem :-) Det er jeg virkelig glad for :-)

   Reply
 4. Guapizimo
  20/12/2011 at 10:31 pm (6 years ago)

  Jeg kan bedst lide det første look, det er nemlig også den stil jeg ofte kører når jeg skal på arbejde, ikke fordi det er noget krav til min påklædning, men bare fordi det er så meget mig :)

  Reply
  • Milana
   20/12/2011 at 10:34 pm (6 years ago)

   Og ved du hvad? Jeg tænkte nok at det første look lige var dig :-)

   Reply
 5. Laura_Maradam
  21/12/2011 at 12:21 am (6 years ago)

  I really like the second look with the leather pants and army boots :) completely my style!
  xxx

  Reply
  • Milana
   21/12/2011 at 9:18 am (6 years ago)

   Glad you like it, Laura :-)

   Reply

Leave a Reply