Stewardessedrømme

Da jeg var lille fik jeg til opgave at skrive en stil om hvad jeg gerne ville være når jeg blev stor. Der besluttede jeg mig for at ville være professionel baskeballspiller {hvilket er en smule sjovt taget min petite figur i betragtning) men stewardesse var meget mere passende, mente min farmor, så det blev det!

Jeg fulgte ikke den drøm til døren, men da min kollega inviterede til fødselsdag med et tema som gik ud på at iklæde sig det man drømte om at være som lille, var det det helt perfekte tidspunkt at forvandle sig til stewardesse for en aften. Jeg har ikke været til mange udklædningsfester {faktisk ikke siden vores 80er inspirerede Uni rustur for snart alt for mange år siden}, men det var nu meget sjovt at klæde sig ud! Har I været til mange udklædningsfester?

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Stewardessedrømme

  • Milana
   06/11/2012 at 10:16 pm (5 years ago)

   Tak, søde du :)

   Reply
 1. Nanna
  06/11/2012 at 9:04 pm (5 years ago)

  Ærlig talt så er jeg ikke så stor fan af udklædningsfester. Tror også den sidste jeg var til, var min rustur hvor der var 70’er/hippie tema. Men jeg indrømmer gerne at det kan være fantastisk hvis det er gennemført. Faktisk drømmer jeg lidt om engang at komme til maskebal – det kunne virkelig være fint :-)

  Og du gør dig da super godt som stewardesse ;-)

  Reply
  • Milana
   06/11/2012 at 10:18 pm (5 years ago)

   Jeg var også meget skeptisk, men synes faktisk det var meget sjovt at finde på kostume, klæde sig og se hvad de andre var. Det var også en mere afslappet fest selvom man ikke kendte alle :)

   Reply
 2. Sherin
  07/11/2012 at 7:55 pm (5 years ago)

  Looks amazing! I love this. The costume came out great.

  Reply
  • Milana
   10/11/2012 at 10:18 am (5 years ago)

   Thanks so much :)

   Reply

Leave a Reply