Squashpizza

2

Noget jeg længe har haft planer om at afprøve er squashpizza! Det skete forleden og det er helt bestemt noget jeg skal lave igen! Fantastisk nem og hurtig {og lidt sundere} version end almindelig pizza. Mens min kæreste lavede hjemmelavet pizzasauce {oliveolie, hvidløg, chili, oregano og flåede tomater – hemmeligheden er at lade saucen simre i 20-30 minutter ved meget lav varme} cyklede jeg hjem fra træning med to squash i tasken som vi skar på langs og satte i ovenen i ca. 5 minutter før vi dekorerede dem med pizzatopping.

Jeg puttede, udover tomatsaucen, friske champignon, tomater, gedeost og lidt majs på mine, mens min kæreste gik all-in og lavede en ægte pizza med pepperoni! Dagen efter tog jeg det jeg ikke kunne spise med på arbejde og jeg må sige de smagte faktisk endnu bedre dagen efter! Men jeg er også typen der synes at pizza smager bedst dagen efter. Alt i alt en god oplevelse og noget jeg helt klart skal lave meget oftere.

Har I smagt det før? Og hvad kan I lide på jeres pizza? Læg en kommentar – det er så hyggeligt :)

1 3 4

 

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Squashpizza

  1. Ida
    24/04/2013 at 7:42 pm (4 years ago)

    Det lyder bare vildt lækkert. Jeg tænker at jeg vil prøve det med aubergine.
    Jeg er ellers rigtig glad for laks, spinat og gedeost på pizza.
    Ej Milana, det lyder bare så lækkert. Det skal jeg helt klart prøve – tak for tip :)

    Reply
  2. Pia Sabine
    24/04/2013 at 8:35 pm (4 years ago)

    Mmmm, det ser vild lækkert ud! Passer perfekt med en ny ide til madplanen, som vi er ved at strikke sammen :O)

    <3
    Pia Sabine

    Reply
  3. Ana
    24/04/2013 at 10:01 pm (4 years ago)

    Lyder rigtig lækkert! Min yndlingspizza er og bliver kartoffelpizza. Jeg tabte mit hjerte til den i Rom for femten år siden, og det er den dag i dag den pizza, jeg stort set altid laver selv, når vi skal have pizza herhjemme eller køber på pizzaria :o)

    Reply
  4. Gittemary
    25/04/2013 at 11:13 pm (4 years ago)

    Uf, hvor ser det dejligt ud!

    Reply

Leave a Reply