Sommersko // Nye sandaler

1Klassiske, behagelige, sommersandaler som går perfekt til hvide sommerkjoler og samtidig give en lille bitte smule ekstra højde. Jeg købte dem for noget tid siden, hvor jeg også vise jeg min sandal-favoritter. De er fra Madewell og lavet af det dejligste bløde læder – nu må det bare holde op med at regne så jeg kan bruge dem mere! Hvad skal I lave i dag? Jeg skal ned at træne og så måske ud at se spring fra Operahuset! I morgen skal jeg til BBQ med nogen fra arbejdet og ellrs bare blogge en masse! God weekend!

2 3

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Sommersko // Nye sandaler

 1. Lullumut
  22/06/2013 at 5:48 pm (4 years ago)

  De er godt nok fine. Lige et par for mig :-) Mangler sådan nogle som man kan gå fra job til fest med :-)
  Jeg har shoppet med en veninde i dag, så hyggeligt at have tid til det igen uden evig dårlig samvittighed :-) Ellers slapper jeg bare af hjemme. Ahhh :-)

  Reply
  • Milana
   25/06/2013 at 10:52 am (4 years ago)

   De er super behagelige også og ja, kan bruges både dag og aften :)

   Reply
 2. Vanessa
  24/06/2013 at 11:17 pm (4 years ago)

  Hvor er de pæne! Elsker den lille hæl :)

  Reply
  • Milana
   25/06/2013 at 7:30 am (4 years ago)

   Tusind tak, me too!

   Reply

Leave a Reply