Skønhedsmaske som virker

glamglowVi kan hurtigst blive enige om at både navnet Glamglow og selve indpakningen ikke ligefrem skriber af skandinavisk simplicitet, men produktet kommer også fra intet ringere end Hollywood! Jeg hørte om produktet på YouTube, hvor flere af de såkaldte beauty gurus proklamerede deres kærlighed til produktet og efter lidt tænketid, besluttede jeg mig for at afprøve det. Det er til den dyre side af prisskalaen, men ligesom med min Mason Pearson hårbørste, så taler hypen sandt også i dette tilfælde.

Denne eksfolierende maske giver synlige resulteter øjeblikkeligt og efterlader et utroligt blødt og fint ansigt, som ser lysere og friskere ud. Jeg vil bestemt anbefale Youth Mud, hvis man trænger til at give sin vinterhud et boost uden en dyr ansigtsbehandling. Jeg bestilte produktet fra UK og den findes i flere varienter – bl.a. problemhud. Bruger I ansigtsmasker og går I til ansigtsbehandlinger? ♥

glamglow-mud

 

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Skønhedsmaske som virker

 1. Karina
  15/01/2014 at 9:42 am (4 years ago)

  Hvor lyder det bare godt :)

  Reply
  • Milana
   15/01/2014 at 11:39 am (4 years ago)

   Den er supergod! :)

   Reply
 2. Denise
  15/01/2014 at 11:56 am (4 years ago)

  Hvilken hjemmeside købte du den ? :)

  Reply
  • Milana
   15/01/2014 at 12:50 pm (4 years ago)

   Jeg købte den på lookfantastic.co.uk – der køber jeg tit fra :)

   Reply
 3. Camilla - Scent of Fashion
  16/01/2014 at 2:57 pm (4 years ago)

  Jeg har flere gange tænkt på at købe den, så det var godt jeg lige så det her indlæg! :)

  Reply
  • Milana
   16/01/2014 at 4:05 pm (4 years ago)

   Fedt! Jeg synes i hvert fald den virker på mig! :)

   Reply

Leave a Reply