Skønhedsfavoritter // På budget

DRUGSTORE-BEAUTY-PRODUCTSKan I huske min USA-skønhedsindkøbsliste, som jeg lavede tilbage i marts? Jeg endte med at købe en hel masse af de ting fra listen i New York. Jeg har ikke fået prøvet dem alle endnu, men der er allerede tre helt store favoritter som har sneget sig ind i min dagsrutine.

 • Revlon ‘Colorstay': En superdækkende og naturlig foundation, som holder dagen lang. Den er helt klart en ny favorit på foundationfronten, og er  helt klart en jeg vil købe igen – når den ellers bliver opbrugt. Den er meget drøj i brug!
 • Maybelline ‘The Falsies': Denne mascara er hurtigt blevet en moderne klassiker, og er ligeså god som mine mascarer fra YSL, Chanel og Estee Lauder. Den holder sig til vipperne og klumper ikke, og så får man virkelig lange og fine vipper.
 • Maybelline ‘Dream Matte Powder': Denne pudder har stort set erstattet min M.A.C. Prep & Prime Finishing Powder som koster næsten 200 kr. – denne koster nok under 100 kr. i Danmark.

Jeg elsker stadig luksuriøse cremer og produkter, men det er også fedt at finde nogle billige produkter som virker ligeså godt. Jeg nyder også bare de unikke farver og den lækre indpakning som high end produkter har, men disse tre er nogle produkter, som helt klart har fået mine øjne op for at drugstore  brands også kan levere varen!

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Skønhedsfavoritter // På budget

 1. Guapizimo
  12/06/2013 at 12:49 pm (4 years ago)

  Altid godt med den slags skønhedstip, jeg kan sikkert finde produkterne lidt billigere her i Spanien end i DK, så skal måske prøve noget af det :)

  Reply
  • Milana
   15/06/2013 at 9:34 am (4 years ago)

   Jeg er virkelig begejstret over de her produkter. Jeg kan jo godt lide mine lækre luksusprodukter, men disse er også supergode!

   Reply
   • Shahid
    26/10/2014 at 4:41 pm (3 years ago)

    Jag tycker om Simple (finns pe5 boots, hihi) anstsiktve4tt, tar je4ttebra bort allt smink. Nive soft salva ff6r ansiktet e4r aldrig fel. Body Shop’s aloe vera skummande ansiktve4ttmedel e4r ockse5 superbra!

    Reply
   • George
    29/10/2014 at 3:59 pm (3 years ago)

    Se5g precis att det var samma sort, fast din e4r ff6r lrsuaje hy! Le5t oss veta vad du tyckte om den och de andra produkterna:)

    Reply
 2. Camilla - Scent of Fashion
  14/06/2013 at 2:03 pm (4 years ago)

  Åh, jeg vil så gerne have fingrene i Revlon Colorstay, alle beauty-guruerne på YouTube elsker den jo!

  Reply
  • Milana
   15/06/2013 at 9:33 am (4 years ago)

   Ja, det gør de! Det er også fra dem jeg har det ;)

   Reply

Leave a Reply