Mine TV-veninder

Jeg har ikke et fjernsyn, så jeg ser ikke TV, men derfor kan jeg stadig følge med i et par serier og i denne omgang er det mine ”TV-veninder”.

Hart-of-Dixie-s1-Wallpaper-002_FULL

Hart of Dixie er en serie som jeg for nyligt har opdaget. Den handler om en ung og smuk nyuddannet læge fra New York (Rachel Bilson, hvis stil jeg øølsker!}, som flytter til Alabama for at overtage sin fars lægepraksis. Jeg bryder mig ikke om læge-serier, men denne handler faktisk verhovedet ikke om det, men om kærlighed! Det bedste ved serien er Rachels fantastiske stil, som også spiller en stor rolle i serien, og Wade Kinsella {ham til venstre}, som er en vaske-ægte badboy, man ikke kan få nok af! Serien er ikke noget kunstværk, men den er underholdende og hyggelig – lige præcis hvad jeg har brug for i ny og næ!

revenge_wallpaper_by_juliamoskvina-d5le46e

Emily er i modsætning til Dr. Zoe Hart en mystisk og rebelsk kriger, som er ude på at hævne sin fars død. En tøse-thriller når den er bedst! Serien er fyldt med både spænding, action og kærlighed. Både den ægte og den uægte. Igen er dette ikke noget filmkunst som vil gå over i historiebøgerne, men det er spændende og der er nogle fantastiske cliff–hangere med!

Har I set Hart of Dixie eller Revenge? 

Du vil måske også kunne lide:

3 Comments on Mine TV-veninder

 1. Karina
  29/10/2013 at 9:55 am (4 years ago)

  Kender ikke nogen af serierne, men de ser meget gode ud sådan umiddelbart ;)

  Reply
 2. Siri
  29/10/2013 at 3:19 pm (4 years ago)

  Jeg elsker dem begge … er helt up-2-date i begge serier :)

  Revenge er så hevngjerrig at man nesten ikke kan få nok .. hihi, og hvem kan ikke la være med å se litt ekstra på flotte Daniel og Jack!
  Men …
  Hart of Dixie er den absolutt perfekte serie for alle de som fulgte Gilmore Girls i sin tid….elsket det og er derfor lykkelig over at sesong 3 er i gang nå på The CW i USA :)

  Reply
 3. Vanessa
  03/11/2013 at 10:57 pm (4 years ago)

  Jeg kan slet ikke få nok af Revenge. Virkelig god serie!

  Reply

Leave a Reply