3 Scrubs + 1 køkkentip // Ansigt, læber, hænder

scrub.jpg

En nem og hurtig måde at opnå blød hud på er selvfølgelig ved hjælpe af forskellige scrubs og jeg har her tre forskellige, til hver sin del af kroppen.

Til hænderne

Sephoras Velvet Hand scrub er en mild og dejlig behandling til hænderne, som efter en lang vinter godt kan føle sig lidt tørre. De bliver hurtigt utroligt bløde og så er det bare dejligt at give sig selv lidt håndmassage. Se også mine yndlingscremer til hænderne lige her.

Til læberne

Hvis man bruger læbestift kender man alt til hvor vigtigt det er at have velplejede læber og hvis man er en cyklist, som de fleste af os i Danmark jo er, så ved man også hvordan vinden kan gøre dem tørre og sprunkne. Denne Lush Popcron scrub har jeg fået af en veninde og den er simpelthen så god! Den smager og dufter ikke af de popcron som man køber i bio, mere af vanilie vil jeg sige.

Til ansigtet

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at give sit ansigt en skrubbetur et par gange om ugen så man får fjernet de døde hudceller og jeg er stor fan af Embryolisse, men hvis man vil have en hurtig og billig løsning som virker endnu bedre så skal man opløse lidt havsalt i lidt varmt vand og eksfoliere ansigtet på den måde. Det er det bedste køkkentip jeg har afprøvet længe og det udtørrer slet ikke huden, som man ellers godt kunne forestille sig. Husk dog altid en fugtigshedcreme og serum bagefter! Læs også min anmeldelse af deres fantastiske fugtighedscreme, som jeg bruger dagligt og min yndlingsserum..

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on 3 Scrubs + 1 køkkentip // Ansigt, læber, hænder

 1. Lullumut
  25/06/2013 at 7:31 pm (4 years ago)

  Hvor smart med den til hænderne, den må jeg have fingrene i :-) Har altid så tørre hænder. Kunne egentlig også godt bruge en til læberne :-) Jeg bruger altid skrubbecreme til ansigtet i badet 1 gang om ugen, så husker jeg det :-)

  Reply
  • Milana
   26/06/2013 at 12:46 pm (4 years ago)

   Ja, scrub til hænderne er også noget nyt for mig :)

   Reply
 2. Vanessa
  25/06/2013 at 9:36 pm (4 years ago)

  Jeg elsker LUSH Lip Scrub i Popcorn. Har den selv og elsker den, og duften. Selvom jeg giver dig ret, den dufter ikke helt af popcorn fra biografen, men kunne godt dufte af kettle korn, som er en sød/saltet popcorn! :D

  Reply
  • Milana
   26/06/2013 at 12:47 pm (4 years ago)

   Men den dufter stadig supergodt ja :)

   Reply
 3. Lise/walkinrunout
  26/06/2013 at 11:42 am (4 years ago)

  Lige et tip….
  Man kan bruge sukker i stedet for salt….
  Og i den store “grønne bog om hjemmelavet makeup osv” anbefaler de sukker til tør hud og salt til fedtet… :)

  Reply
  • Milana
   26/06/2013 at 12:47 pm (4 years ago)

   Jeg har lidt fedtet hud så salt virker for mig og sikke et godt tip du har der! Tak fordi du deler det :)

   Reply

Leave a Reply