Salat: Bagte grøntsager med kapers vinaigrette

Der er sæson for rodfrugter og da min mor fortalte mig om denne opskrift vidste jeg at den skulle afprøves. Det er et sundt og hurtigt måltid, som gøres helt særligt med kapers vinaigretten og gedeosten. Den friske spinat et et crunchy modstykke til de varme grøntsager og pæren tilføjer en fantastisk sødme og smager så godt sammen med gedeosten. En efterårsret i særklasse som kan anbefales!

Du vil måske også kunne lide:

0 comment on Salat: Bagte grøntsager med kapers vinaigrette

 1. Didda
  25/09/2012 at 11:42 am (5 years ago)

  Jeg fik rodfrugter igår. Elsker det, det er så lækkert efteråret og vinter mad :)

  Reply
 2. Rikke
  25/09/2012 at 9:12 pm (5 years ago)

  Elsker bagte rodfrugter, det smager så godt :b Mums!

  – Sigaards.dk

  Reply
 3. Jasmina
  29/09/2012 at 5:57 pm (5 years ago)

  Inspirerende ret :)

  Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Salat: Bagte grøntsager med kapers vinaigrette

 1. […] jeg lavede denne ret til aftensmad, stod jeg med en masse ekstra pærer. Jeg besluttede mig derfor for at prøve at lave […]

 2. […] er en af minde yndlingsretter. De er nemme at lave, men det tager lidt mere tid end eksempelvis rodfrugter i ovnen, så det er ikke en ret jeg laver når jeg kommer hjem efter en lang dag på jobbet. Jeg lavede […]

Leave a Reply