Review: Bioderma-Modellernes Makeupfjerner

SKREVET AF CECILIE FRA LOVENDESIGN.DK

For nylig gik turen til Paris, hvor der på hvert andet gadehjørne ligger en apoteker, [ikke noget at sige til at Franskmændene er dem i Europa der køber mest håndkøbsmedicin].

Det kan sagtens betale sig at tage til Paris for at skønhedsproduktshoppe. Der er så mange skønne ting, til meget billigere penge. Men en ting skal man i hvert fald have med hjem, og det er Biodermas makeup fjerner.

Det har længe været vist at modellerne sværger til den. Deres hud bliver jo udsat for lidt og hvert, så da er det vigtigt at de bruger en mild og effektiv makeup fjerner, der ikke tager ekstra hårdt på deres hud.

Jeg købte den på flaske, men man kan også få det i serviet form, hvilket jo er dejlig let, eller på små rejseflasker.

5 Gode Grunde

1: Det føles som at få vand i hovedet.

2: uden parfume i, så følelsen af vand er ægte. Jeg kan tit føle det sviger lidt i øjnene med andre mærker, men denne er så mild og blid, at man næsten ikke skulle tro den gør noget…

3: Den fjerner mascaraen bedre end noget andet, jeg har prøvet, den slår Lancomes, som jeg nu ellers syntes gjorde arbejdet meget godt.

4: Ingen skrubben, for at få det hele fjernet.

5: Den er rimelig billig.  To flasker af hver 500 ml til 120 kr.

Den findes i to udgaver: Den lyserøde creline H2O (jeg valgte) til sart hud og den lysegrønne Sebium H2O til olieret/fedtet hud.

Vil klart anbefale den til andre. Den eneste ulempe der er, at den ikke fås i de danske butikker, men så har man jo en god undskyldning for at tage til Paris, og det er da heller ikke så tosset!!

Hvilken makeupfjerner bruger I?

Du vil måske også kunne lide:

Leave a Reply