Pretty // Prettier // Prettiest

1

Sommeren er lige om hjørnet ser det ud til og det kræver farverige accessories i garderoben! Disse fine små tasker er helt perfekte til sommeren og jeg kunne godt tænke mig at have dem på sammen med et par denim shorts, en hvid broderet bluse og flade sandaler. Det gode ved de her tasker er også at selvom de er über trendy igen nu har de også alligevel et tidsløst print og design som man kan have som en klassiker i sin garderobe. Hvilken er jeres favorit?

pretty // prettier // prettiest

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Pretty // Prettier // Prettiest

 1. Stine
  01/05/2013 at 11:20 am (4 years ago)

  Ej hvor er de bare fine. Jeg er helt vild med den i midten. Den kunne jeg godt nok godt tænke mig at eje! :)

  /Stine

  Reply
  • Milana
   05/05/2013 at 11:11 am (4 years ago)

   Me too, så sød og fin :)

   Reply
 2. Ida
  01/05/2013 at 5:53 pm (4 years ago)

  De er så fine Milana :) Jeg er nok mest til den første i de flotte pastel farver :)

  Reply
  • Milana
   05/05/2013 at 11:11 am (4 years ago)

   Den er også så lækker synes jeg og god pris! :)

   Reply

Leave a Reply