Portabello Mushroom//Opskrift

2En superhurtig, nem og lækker aftensmad {eller forret} kan bestå af portabello svampe, ost, tomat og lidt frisk basilikum. Ind i ovnen, smag til med olivenolie og salt og peber og så har du de lækreste og fineste små portioner. Jeg lavede en ganske almindelig tomatsovs med hvidløg, tomat, chili og grønne asparges og afsluttede med enten feta eller pecorino. Jeg har haft den længste uge og har slet ikke haft tid til at kommentere på jeres kommentar – det gør jeg i weekend. I aften skal jeg i biografen med min kæreste {vi skal se Superman} og jeg glæder mig så meget over at det ENDELIG ef fredag! Hurra! Rigtig god weekend til jer!

1 3 4 5 6

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Portabello Mushroom//Opskrift

  1. A + K = ♥
    14/06/2013 at 9:07 am (3 years ago)

    Lækkert! Jeg elsker altså bare fyldte svampe, især til et grillet stykke kød, yum <3

    – Anne

    Reply
    • Milana
      15/06/2013 at 9:31 am (3 years ago)

      Fyldte svampe er supergodt tilbehør ja! :)

      Reply
  2. Ida
    15/06/2013 at 6:34 am (3 years ago)

    ÅRh Milana.. MUMS!! :)

    Reply
    • Milana
      15/06/2013 at 9:31 am (3 years ago)

      De smagte SÅ godt ;)

      Reply
  3. Karina
    16/06/2013 at 9:11 am (3 years ago)

    De ser ret gode ud :)

    Reply
    • Milana
      16/06/2013 at 9:14 am (3 years ago)

      Tak, søde :)

      Reply

Leave a Reply