Pirogger med spinat og feta

Sidst jeg lavede pirogger var i hjemkundskabstimen og, selvom det er en del år siden, mindes jeg at de ikke smagte særligt godt. Men det kunne jo ikke passe, for når man tænker over det, har pirogger så mange lækre ingredianser. Jeg fandt denne her opskrift, som jeg holdt mig nogenlunde til {jeg tilføjede en masse basilikum, oregano, timian, paprika samt hakkede tomater til kødet og droppede valnødder, løg og chili} og piroggerne blev så gode! Men en lækker salat til, er en lidt anderledes aftensmad klar!

  I made these delicious pirogues with spinach and feta for dinner yesterday!

Du vil måske også kunne lide:

2 Comments on Pirogger med spinat og feta

 1. Ida
  25/09/2011 at 9:38 am (6 years ago)

  De ser lækre ud. Alt med spinat og feta sammen er bare godt i min verden, og helt særligt spinar og fate tærte :)

  Jeg var forbi Magasin igår og fandt sørme neglelakken (chanel 497), så nu er jeg også ejer af den :)

  Reply
 2. Guapizimo
  29/09/2011 at 9:13 am (6 years ago)

  Pirogger er SÅ gode, eneste minus er at jeg synes de tager lidt for lang tid at lave – men på en god dag hvor jeg ikke er træt, er jeg nu frisk på at lave dem :)

  Reply

Leave a Reply