På udkig efter…

backpack

Som jeg skrev om tidligere er jeg helt vild med ideen om en rygsæk — mest af alt af praktiske årsager. De kan holde på mange ting {såsom et stort kamera} og så er de så nemme at cykle med. Jeg har indtil nu brugt denne fra Forever21 {eftersom min kæreste har adopteret denne}, men jeg kunne godt tænke mig en mere permanent løsning, forstået på den måde at jeg gerne vil have en rygsæk som også kan bruges når det bliver lidt koldere og som er mere neutral i udseendet. Jeg fandt denne på ASOS og til en supergod pris. Hvad synes I om den? Og hvilken af de to farver ville I vælge?

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on På udkig efter…

 1. Malene
  05/08/2013 at 12:23 pm (4 years ago)

  Den er virkelig skøn! Jeg tror den grønne er mest mig – men de er begge fantastiske :D

  Reply
 2. Ida
  05/08/2013 at 12:40 pm (4 years ago)

  Jeg kan godt forstå at du gerne vil have en. Jeg købte en i Maroko sidste år (den lugter bare stadig af kamel).
  Jeg kan godt lide dem begge :)

  Reply
 3. Trine Lykke
  05/08/2013 at 11:39 pm (4 years ago)

  Nu ville jeg ikke selv hoppe på den, men jeg synes den grønne er finest :)

  Reply

Leave a Reply