På Brooklyn Bridge

photo

Alle snakker om hvor fantastisk Brooklyn er og hvor hip det er at bo der, men for mig er der intet der slår Manhattan! Selvom brooklyn er i en klasse for sig når det kommer til nogle af København bydele, så ahr Manhattan noget særligt som på en eller anden måde ikke følger med over på den anden side af den smukke bro som binder de to sider samme, nemlig Brooklyn Bridge. Her er der et af de eneste outfitbilleder fra New York – jeg valgt med vilje ikke at fokusere for mig på at få taget outfitbilleder dels fordi jeg ikke var ligeså forberedt hjemmefra som da jeg rejste til Italien {jeg havde meget mindre tøj med, da jeg gerne ville kunne fylde kuffereten med ting fra USA;)}, dels fordi vejret ikke var til det det meste af tiden og så sidst men ikke mindst fordi jeg ikke vil stresse hverken mig selv eller min mor. Det kan jo tage sin tid at få taget billeder af et outfit og jeg ville hellere bare tage en masse billeder af The City!

Her får I dog et blik på et oufit som bl.s. bestod af en nederdel som I så her og en nyere H&M sweatshirt med blonde-skull. Jeg elsker den fordi den er anderledes, rå og meget behagelig på den ‘comfy’ måde. Win/win!skull

photo copy 2

photo copy 6

photo copy

Du vil måske også kunne lide:

11 Comments on På Brooklyn Bridge

  • Milana
   10/04/2013 at 9:09 pm (5 years ago)

   Tusind tak, Stephanie <3

   Reply
 1. Sofies closet
  10/04/2013 at 6:44 pm (5 years ago)

  Fantastiske billeder og virkelig fint outfit. Jeg skal selv til USA til sommer, så billeder som disse får mig bare til at glæde mig endnu mere! :D

  Reply
  • Milana
   10/04/2013 at 9:09 pm (5 years ago)

   Ihh hvor er du heldig. Hvor skal du hen? Jeg elsker USA!

   Reply
 2. Jasmina
  10/04/2013 at 7:05 pm (5 years ago)

  Fine billeder og et lækkert outfit :)

  Reply
  • Milana
   10/04/2013 at 9:09 pm (5 years ago)

   Tak, Jasmina!

   Reply
 3. Ana
  10/04/2013 at 7:58 pm (5 years ago)

  Det er ganske enkelt helt pragtfulde billeder, du har taget! Simpelthen kvintessensen af, hvad jeg forbinder med New York. De der skyskrabere ligner en fremtidsby, men fantastisk flotte og så anti-europæiske! Det der oplever man kun “overseas”. Glæder mig til flere billeder – og der gemmer sig vist en fotograf i dig ;o)

  Reply
  • Milana
   10/04/2013 at 9:08 pm (5 years ago)

   Tusind tak, Ana. Hvor er du bare sød <3<3<3 Det er sådan en dejlig ting at få at vide :) Tak!

   Reply
 4. Ida
  10/04/2013 at 9:38 pm (5 years ago)

  Så smukke billeder Milana og dit outfit er skønt. Men kan godt forstå at du hellere ville købe en masse derovre, frem for at tage det med hjemmefra :)

  Reply
 5. Guapizimo
  12/04/2013 at 9:01 am (5 years ago)

  Skønne billeder, jeg får virkeligt lyst til at rejse derover ASAP og opleve byen!

  Reply

Leave a Reply