Outfit of the week

Outfittet som ses herunder tiltaler mig ret så meget og det er der flere grunde til. Jeg elsker spillet mellem det afslappede og det ultra-feminine. Den maskuline boyfriend-skjorte og den prikkede sweater er det perfekte modstykke til de fine, røde stiletter og selve stylingen med de nørdede briller og det afslappede, pjuskede hår er med til at gøre looket moderne og samtidig personligt.

1. Ternet Skjorte – Har du ikke selv en, kan du sikkert finde denne klassiske herreskjorte i kærestens skab!

2. Polka Dot Sweater – Polka dot-trenden vender altid tilbage år efter år!

3. Skinny Jeans – Farven kan vælges efter årstid og humør, men denne mintgrønne giver hele looket lidt mere personlighed!

4. Røde Stiletter – Et klassisk must-have i enhver kvindes sko-kollektion!

Hvad synes I om det her outfit? Kan I li’ det?

I love how this outfit plays on the raw and masculine and the ultra feminine styles all at the same time. The entire styling with the effortless hair and the nerdy glasses is just perfect! Do you like it? Photo credit madewell via pinterest.

Du vil måske også kunne lide:

12 Comments on Outfit of the week

 1. Lullumut
  17/12/2011 at 2:29 pm (6 years ago)

  Det ser lidt for flippet ud til mig – på det her billede ;-) Men jeg er sikker på, at du ville ligne en million i det :-) Nogle af os er ikke så heldige ;-) Haha..

  Reply
  • Milana
   17/12/2011 at 7:59 pm (6 years ago)

   Hehe tak, men jeeg ved heller ikke om jeg vil kunne ‘pull it off’ ;) Sådan noget er altid smartest på billeder på modeller :-)

   Reply
 2. Louise
  17/12/2011 at 7:19 pm (6 years ago)

  Orv, jeg falder vist lidt udenfor kategori her… Jeg ejer nemlig ingen røde stiletter – og jeg kommer heller ikke til det! Jeg kan bare ikke bære den slags ;-)

  Reply
  • Milana
   17/12/2011 at 7:54 pm (6 years ago)

   Jeg havde det på samme måde med røde læber men nu elsker jeg dem ;) Og jeg har heller ikke røde stiletter faktisk, men tror jeg skaffer mig et par når der er overskud på kontoen:)

   Reply
  • Milana
   17/12/2011 at 7:54 pm (6 years ago)

   Ja, ik? :)

   Reply
 3. Ida
  17/12/2011 at 10:06 pm (6 years ago)

  Jeg elsker outfit, hvor skjorten er indenunder en trøje. Jeg har det god bedst med at mine topper dækker lidt af rumpetten, og så fungerer det bare ikke rigtigt :( Men når bukserne sidder lidt løst, så er den lige i øjer hihi :)

  Reply
  • Milana
   18/12/2011 at 9:55 am (6 years ago)

   Ja, det har jeg det også bedst med. Hun er jo også så høj og åleslank hende her på billedet…

   Reply
 4. line
  18/12/2011 at 9:33 am (6 years ago)

  Det er super fint. Elsker at der faktisk er mange farver, uden at det bliver cirkus-farvelade-agtigt. Men det skal være med de røde stiletter er til, for hvor ville det bare være et andet outfit hvis det f.eks. havde været med Converse.
  frkforsom.blogspot.com

  Reply
  • Milana
   18/12/2011 at 9:54 am (6 years ago)

   Enig, de giver den den feminine touch, men måske kunne det også være lækkert med Converse (og så bare lidt mindre faver) – måske sorte skinny jeans!

   Reply

Leave a Reply