Opskrift: Sweet Potatoes

2

Når man får venner på besøg, vil man som regel gerne lave noget lækkert og specielt til dem – måske endda noget de ikke har prøvet før. Vi behøver ikke engang invitere venner på besøg, for at lave noget specielt til aftensmad. Her kommer der en nem og lækker opskrift, som jeg håber kan inspirere jer lidt til næste gang i skal kokkerere.

Opskrift

Mængden af ingredienserne kommer meget an på din egen smag – hvis du kan lide spicy mad, så brug en masse chili. Hvis du kan lide en smule syrlighed, så brug mere citron. Du skal bruge følgende ingredienser:

  • Søde kartofler
  • Mascarpone
  • Røde kidneybønner
  • Hvidløg
  • Friske koriander
  • Citronsaft
  • Chili

Skær kartoflerne i tynde skiver, put lidt olivenolie på dem og bag dem i ovnen indtil de er gyldenbrune. Hak hvidløg og chili og bland det sammen med mascarpone og et par dråber citronsaft i en lille skål. Når kartoflerne er færdige, put en skefuld mascarponeblanding på kartoffelskiven, og pynt det med et par kidneybønner og frisk koriander. Servér varme!

13

fb

Du vil måske også kunne lide:

10 Comments on Opskrift: Sweet Potatoes

  1. Ida
    08/02/2013 at 12:32 pm (4 years ago)

    Mums Milana det lyder super lækkert og de er super søde også :)

    Reply
    • Milana
      08/02/2013 at 12:50 pm (4 years ago)

      Prøv dem de er så nemme at lave og smager lækkert!

      Reply
  2. sophie
    09/02/2013 at 8:28 pm (4 years ago)

    mmm…. look so yummy!
    i’ll surelly try it!
    thnx for sharring!

    Reply
    • Milana
      11/02/2013 at 3:25 pm (4 years ago)

      Np! Glad you like it!

      Reply
    • Milana
      11/02/2013 at 3:25 pm (4 years ago)

      De smager godt :)

      Reply
  3. Jasmina
    10/02/2013 at 7:48 pm (4 years ago)

    Den opskrift skal jeg klart prøve. Jeg har ofte folk på besøg til et glas vin (eller flere :)) og der elsker jeg at servere små retter som tilbehør.

    Reply
    • Milana
      11/02/2013 at 3:23 pm (4 years ago)

      Ja, det er super nemt og anderledes :)

      Reply

Leave a Reply