Opskrift // Samosa i rispapir

SAMOSA-opskriftIndisk mad er uden tvivl noget af mit yndlingsmad {hvem elsker ikke indisk?}, men jeg synes det virker ret kompliseret at lave. Især de lækre samosa synes både at være tidskrævende og til den usunde side. Jeg lod mig inspirere af denne opskrift {det er i øvrigt en helt fantastisk blog lavet af en kanadisk pige, som bor i København} og lavede mine egne ovnbagte samosa i rispapir. De blev så utroligt lækre og spist i løbet af no time! Jeg brugte skalotteløg, hvidløg, chili, celeri, squash, gulerød, grønne ærter, kikærter og spinat. Jeg krydrede blandingen med lidt olivenolie, paprika, salt, peber, tørret koriander og frisk koriander samt en teske tørret ingefær. Denne grøntsagsblanding vil være god for sig selv i form af varm salat eller som tilbehør, men denne gang brugte jeg halve rispapirstykker, som jeg penslede let med en smule olivenolie og pyntede med sesam før de kom i ovnen. Jeg tilføjede en smule limesaft over dem mens de blev spist. Så lækkert!

samosa samosa

BLOGLOVIN

Du vil måske også kunne lide:

5 Comments on Opskrift // Samosa i rispapir

 1. A + K = ♥
  04/06/2013 at 3:34 pm (4 years ago)

  Uh, lækker idé med rispapiret – lyder så skønt med kikærter, squash og spinat – det er en af mine favoritkombies!

  – Anne

  Reply
  • Milana
   04/06/2013 at 5:09 pm (4 years ago)

   De smagte SÅ godt, siger jeg dig :)

   Reply
 2. Nanna Says
  04/06/2013 at 9:49 pm (4 years ago)

  Åhh, lækkert! Længe siden jeg har fået sådan nogle.
  Du frister mig sgu til at gå i køkkenet med det samme :-D

  Reply
  • Milana
   04/06/2013 at 10:37 pm (4 years ago)

   Do it! De smager så godt – får lyst til at lave dem snart igen!

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Opskrift // Samosa i rispapir

 1. […] 6) Spring Samosa […]

Leave a Reply