Opskrift: Poched Eggs

DSC_0747.JPG_effected

Har I nogen sinde prøvet at lave pocherede æg? For mig var det første gang i juleferien og jeg må indrømme at jeg var overrasket over hvor nemt det egentlig er. Det gode ved disse æg er at man slipper for ekstra fedtstof {æggeblommen er i forvejen ikke så god mod vores kolesterol}, og så smager ægget bare så godt! Det tager også halvt så lang tid at koge ægget på denne måde end på den klassiske. Hermed mine tips til at pochere et æg:

  1. Vandet skal ikke være kogende, men lige ved at koge op når du putter ægget i
  2. Tilføj to spiseskeer hvidvinseddike til vandet {før ægget kommer i} og rør rundt – hvidvindeddike hjælper æggen med at samle sig
  3. Put ægget i en skål før du putter det i gryden med vand – så undgår du at det går i stykker
  4. Brug en ske til at samle æggehviden
  5. Kog ægget i ca. 2 minutter for at få et lækkert blødkogt æg

1DSC_0735.JPG_effected

Du vil måske også kunne lide:

16 Comments on Opskrift: Poched Eggs

  1. (A+K)
    08/01/2013 at 10:01 am (4 years ago)

    Åha, tror jeg har forsøgt mig en gang for længe-længe siden, men glemmer simpelthen det findes.
    Men du har jo ret i, at det smager skønt, så tak for reminderen, må prøve det snart igen :D

    – Anne

    Reply
    • Milana
      08/01/2013 at 7:47 pm (4 years ago)

      Ja, jeg glemmer det også :)

      Reply
    • Milana
      08/01/2013 at 9:10 pm (4 years ago)

      Tusind tak! :)

      Reply
  2. Vanessa
    08/01/2013 at 12:24 pm (4 years ago)

    Du får det til at lyde så nemt. ;) Hehe, men det ser da lækkert ud. Er en ged til poched eggs!

    Reply
    • Milana
      08/01/2013 at 7:46 pm (4 years ago)

      Jeg synes faktisk ikke det var så svært! :)

      Reply
  3. Didda
    08/01/2013 at 12:26 pm (4 years ago)

    Jeg har aldrig prøvet at lave dem. Tror ikke at jeg er så glad for de flydende blommer. Men mums hvor ser din mad lækker ud :)

    Reply
    • Milana
      08/01/2013 at 7:46 pm (4 years ago)

      Min mor har det på samme måde som dig ;) Tak!

      Reply
    • Milana
      08/01/2013 at 7:42 pm (4 years ago)

      Tak, Stephanie :)

      Reply
    • Milana
      08/01/2013 at 7:42 pm (4 years ago)

      Tusind tak :)

      Reply
  4. Nanna
    08/01/2013 at 7:54 pm (4 years ago)

    Jeg har aldrig prøvet at lave æg på den måde, men det ser jo både lækkert og indbydende ud. Fedt, at du sådan kaster dig over nye metoder :-)

    Reply
    • Milana
      08/01/2013 at 9:09 pm (4 years ago)

      Jeg har altid haft lyst til at prøve at lave det så det var på tide :) Tak!

      Reply
  5. el33ta
    09/01/2013 at 4:24 pm (4 years ago)

    Nomnom this looks so yummy! Great photos!
    Xx el33ta

    Reply
    • Milana
      09/01/2013 at 8:55 pm (4 years ago)

      Thank you :)

      Reply

Leave a Reply