Opskrift: Low Carb Nutty Cheese Muffins

muffins-opskrift

Jeg elsker at bage men det er ingen hemmelighed at de fleste cookies og kager er ret så rige på kulhydrater. Min veninde Ingvild er ret god til at undgå kulhydrater i hverdagen og hun anbefalede mig denne opskrift på nogle meget lækre og enormt mættende muffins. De er super nemme at lave og de er perfekte til madpakken!

Opskrift

113 g malede mandler
113 g malede valnødder
80 g smør
113 g revet ost
4 æg (medium eller store)
1 ts bagepulver

Ovn forvarmes til 180 C. Former pensles med olivenolie. Mal mandler og valnødder og mix alle ingrediensene. Hvis mixen bliver tør, bland lidt vand i. Fordel blandingen på 12 former. Bag i ovnen i ca. 15 minutter.

Jeg havde kun 150 gram mandelmel, så det sidste blev kompenseret med en smule hvedemel, men de var stadig noget fattigere på kulhydrater end almindelige muffins.

muffins-uden-kulhydrater-opskrift sunde-muffins-opskrift

fb

Du vil måske også kunne lide:

11 Comments on Opskrift: Low Carb Nutty Cheese Muffins

  1. Sandra
    23/01/2013 at 11:07 am (4 years ago)

    Det lyder spændende, kunne være jeg skulle prøve den opskrift en dag :-D
    kunne du egentlig tænke dig at linke?

    ablondemess.blogspot.com

    Reply
    • Milana
      23/01/2013 at 8:45 pm (4 years ago)

      Kan anbefales! :)

      Reply
  2. Didda
    23/01/2013 at 11:31 am (4 years ago)

    Årh de lyder lækre.
    Elsker alle former for brød med ost i :)

    Reply
    • Milana
      23/01/2013 at 8:48 pm (4 years ago)

      Ja, det er altid lækkert :)

      Reply
  3. Tina
    23/01/2013 at 8:32 pm (4 years ago)

    Mmm… De lyder virkelig lækre! De skal vist prøves en dag :)

    Reply
  4. Maja-Louise
    24/01/2013 at 5:48 pm (4 years ago)

    Mums, de skal da afprøves i weekenden;)

    Reply
  5. Julie - 99dresses.dk
    24/01/2013 at 7:42 pm (4 years ago)

    Nøj de ser lækre ud! Dem må jeg helt sikkert prøve at lave en dag :-)

    Reply
  6. Guapizimo
    25/01/2013 at 10:32 pm (4 years ago)

    Det lyder lækkert, jeg ville helt sikkert prøve med parmesan, er vild med den ost i forvejen :)

    Reply

Leave a Reply