Opskrift: Hjemmelavet mild chilisauce

hjemmelavet-chilisauce-opskrift

Det kan være fristende bare at smide en chilisauce ned i kurven når man er ude at handle, men den hjemmelavede smager meget bedre og er så simepl at lave, at det næsten er blasfemi ikke at gøre det. Seks ingredienser er hvad der skal til for at lave den bedste og mest friske chilisauce – en opskrift jeg har fået af Christians mor. Saucen er perfekt til mange forskellige retter – den egener sig især godt til fisk og grøntsager!

chilisauce-opskrift2DSC_0134

Facebook

Du vil måske også kunne lide:

9 Comments on Opskrift: Hjemmelavet mild chilisauce

  1. Karina
    20/02/2013 at 11:53 am (4 years ago)

    Det ser lækkert ud :)

    Reply
    • Milana
      20/02/2013 at 12:52 pm (4 years ago)

      Tak, Karina :)

      Reply
  2. Ida
    20/02/2013 at 12:27 pm (4 years ago)

    Fedt Milana, det skal jeg så meget prøve. Elsker chili og køber altid sådan en bøtte chili hos pizza-manden :)

    Reply
    • Milana
      20/02/2013 at 12:52 pm (4 years ago)

      Fedt! Prøv den og hvis du kan lide den stærk put ekstra meget chili i ;)

      Reply
  3. walkinrunout
    20/02/2013 at 1:53 pm (4 years ago)

    Det ser jo nemt og lækkert ud… sjovt nok laver jeg altid guacamole selv, men køber chilisauce… det skal der laves om på…

    Reply
    • Milana
      20/02/2013 at 2:35 pm (4 years ago)

      Jep, men bliv ved med at lave guacamole selv :P

      Reply
  4. Nanna
    20/02/2013 at 7:27 pm (4 years ago)

    Åh, lækkert. Det skal da prøves. Jeg er stor fan af chili – har faktisk forskellige chiliplanter i vindueskarmen. det er så skønt bare at kunne plukke en chili og bruge den i madlavningen :-)

    Reply
    • Milana
      20/02/2013 at 7:50 pm (4 years ago)

      Hvor lækkert! :)

      Reply
  5. Lullumut
    20/02/2013 at 8:54 pm (4 years ago)

    Jeg spiser aldrig sådan chilisauce men putter ofte bare lidt chili i maden :-) Men godt ser det ud :-)

    Reply

Leave a Reply