Opskrift: Friske forårsruller med chilisauce

4

Friske forårsruller er en af minde yndlingsretter. De er nemme at lave, men det tager lidt mere tid end eksempelvis rodfrugter i ovnen, så det er ikke en ret jeg laver når jeg kommer hjem efter en lang dag på jobbet. Jeg lavede disse sidste weekend og for første gang prøvede jeg at lave  hjemmelavet chilisauce, som var så frisk og perfekt til rullerne! Den kan anbefales, selvom man ikke er til stærk mad – den er nemlig meget mild  i smagen! Jeg brugte følgende ingredienser, men udover rispapir, kan man helt selv vælge hvad man vil putte i rullerne:

 • Rispapir
 • Friske, grønne bønner
 • Frisk dild
 • Røget laks (man kan også bruge stegt laks)
 • Rejer
 • Hjertesalat
 • Gulerødder
 • Pastinak

Gulerødder, pastinak og de grønne bønner vendes i lidt olivenolie på panden så de bløder lidt op, men stadig beholder en masse knas! Rispapiret blødes op i lunkent vand (varmt vand får det til at gå i stykker, så pas på med det) og man går i gang med at blande de forskellige ingredienser. Tilføj lidt chilisauce i hver af rullerne, så får de en dejlig frisk smag. Se min chilisauce opskrift lige her! God fornøjelse! Og rigtig god weekend til jer. Skal I noget spændende?

1

1 25

Du vil måske også kunne lide:

8 Comments on Opskrift: Friske forårsruller med chilisauce

 1. Louisa
  22/02/2013 at 10:01 am (5 years ago)

  Mums det ser godt ud.
  Kan det forresten passe at jeg har set dig igår i bus nr 17 omkring klokken kvartover ni hal ti i århus?
  Virker måske som et lidt underligt spørgsmål, men jeg syntes simpelthen at jeg se en som lignede dig på en prik. Hvis ikke, så har du muligvis en dobbeltgænger i århus, og det er jo også på en måde også ret sejt:)

  Reply
  • Milana
   22/02/2013 at 10:17 am (5 years ago)

   Tak – det smager lækkert!
   Hehehe hvor sjovt, nej jeg bor i København, så det var ikke mig. Men sjovt at der var en der lignede mig ;)

   Reply
 2. Ida
  22/02/2013 at 12:39 pm (5 years ago)

  Jeg har prøvet at lave det en gang. Det var så nemt og det smager bare vildt godt :)

  Reply
  • Milana
   22/02/2013 at 5:59 pm (5 years ago)

   Ja, ik? :)

   Reply
 3. Natascha Coester
  22/02/2013 at 12:41 pm (5 years ago)

  Det smager bare så godt og er så nemt, det vil jeg lave i aften :)

  Reply
  • Milana
   22/02/2013 at 6:00 pm (5 years ago)

   Lækkert! Jeg får en veninde på besøg og vi skal have en lækker salat med laks :)

   Reply
 4. Lullumut
  22/02/2013 at 11:49 pm (5 years ago)

  Tak for i går, det var så hyggeligt endelig at møde dig :-) Håber vi ses torsdag og måske fredag også :-)
  De ser lækre ud, jeg har aldrig prøvet at lave/spise friske forårsruller men har tit tænkt på det :-)

  Reply
  • Milana
   23/02/2013 at 8:11 am (5 years ago)

   Selv tak – det var bare så hyggeligt og jeg håber også vi ses snart igen :)

   Du må prøve dem her – de er så nemme og smager så godt :)

   Reply

Leave a Reply