Opskrift // Bagte Æg

1Søndag er den dag i ugen hvor de fleste af os har lidt bedre tid til at være opfindsomme når det kommer til morgenmad og her kommer der et forslag til en lækker en af slagsen. Denne metode kan også nemt bruges når man får gæster over til brunch, da man kan lade æggene passe sig selv i forhold til hvis de skal laves i form af røræg. Og så er det måske også lidt mere spændende og anderledes. Man kan bruge ligepræcis de grøntsager man har lyst til og de jeg brugte var portobello svampe, grønne asparges, tomater, frisk basilikum, chili, hvidløg og oliven. Drys lidt parmesan over det og sæt det i ovnen.  Når grøntsagerne har fået ca. fem minutter, sæt æggene i og bag indtil de er stegte. Denne portion var til deling, men man kunne også lave små portioner til hver gæst. Håber, I får en dejlig søndag!

2 3 4 5 7 BLOGLOVIN

Du vil måske også kunne lide:

13 Comments on Opskrift // Bagte Æg

  1. Guapizimo
    09/06/2013 at 11:37 am (3 years ago)

    Orv hvor ser det bare lækkert ud, det skal helt sikkert prøves en dag!!

    Reply
    • Milana
      09/06/2013 at 12:11 pm (3 years ago)

      Tak, det er jeg glad for at du synes :)

      Reply
    • Milana
      09/06/2013 at 12:32 pm (3 years ago)

      Tak, Stephanie :) Det er supernemt at lave :)

      Reply
  2. Daniela @ FoodrecipesHQ
    09/06/2013 at 12:41 pm (3 years ago)

    Love everything about this recipe. Colors, ingredients, cooking method… everything!

    Reply
    • Milana
      09/06/2013 at 6:42 pm (3 years ago)

      Thanks, sweet DD <3

      Reply
  3. Miriam
    09/06/2013 at 1:01 pm (3 years ago)

    Det ser åndssvagt godt ud! Skal helt sikkert afprøves!

    Reply
    • Milana
      09/06/2013 at 6:42 pm (3 years ago)

      Tak, søde Miriam! Du må sige til hvordan det smager :)

      Reply
  4. Lullumut
    09/06/2013 at 6:44 pm (3 years ago)

    Nammenam, det må prøves :-) Ser jo næsten for nemt ud til ikke at afprøve det.. Og kan godt lide at holde lidt kødfri engang i mellem :-)

    Reply
    • Milana
      09/06/2013 at 8:23 pm (3 years ago)

      Ja, kød er overvurderet ;) Det er supernemt – du skal bare have fat i nogle grøntsager og æg så er det næsten færdigt!:)

      Reply
  5. Ida
    09/06/2013 at 7:31 pm (3 years ago)

    Årh Milana hvor ser og lyder det bare virkelig lækkert!! :)

    Reply
    • Milana
      09/06/2013 at 8:23 pm (3 years ago)

      Tak, søde du :)

      Reply
  6. Charlie
    13/06/2013 at 10:41 am (3 years ago)

    Ej, hvor ser det lækkert ud – og nemt at lave til en brunch :-)

    Reply

Leave a Reply