Ønskeoutfit til efteråret

outfit.jpg

Jeg glæder mig supermeget til efterårsmoden trods det grå vejr vi har i vente. Der er bare noget helt vildt lækkert over lag på lag outfits, store sweatre og fede læderstøvler. Ovenover er det et outfit som jeg rigtig gerne vil kunne iføre mig dette efterår sammen med en helt almindelig hvid t-shirt, eller en klassisk hvid skjorte. Det her elegante bud på creepers er en god måde at give outfittet et råt touch uden at blive alt for oprørsagtig. Elizabeth & James rygsakken er uden tvivl et fantastisk bud på en ny bedste ven – jeg er helt vild med printet! Hvad glæder I jer til at gå i til efteråret?

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Ønskeoutfit til efteråret

 1. Ida / Fashionlab
  28/08/2013 at 12:50 pm (4 years ago)

  Jeg håber sådan, at jeg kan gå efteråret i møde med Acne Raya, som står højt på min ønskeliste! :)

  Reply
  • Milana
   28/08/2013 at 12:55 pm (4 years ago)

   Også mig!!:) ser sådan ud:)

   Reply
 2. Guapizimo
  28/08/2013 at 1:03 pm (4 years ago)

  I’m with you, jeg er også stor fan af efterårsmoden. I øvrigt en virkelig fin rygsæk du har fundet <3

  Reply
  • Milana
   28/08/2013 at 3:53 pm (4 years ago)

   Ja, ik? Har lige fundet ud af at den er udsolgt øv!

   Reply
 3. Trine Lykke
  28/08/2013 at 1:36 pm (4 years ago)

  Meget smukt, og anvendeligt. Har du et link til rygsækken, vil gerne se lidt nærmere på den :)

  Reply

Leave a Reply