Om (ikke) at tage sin makeup af…

tips-for-removing-makeup.jpg

Jeg ved ikke med jer, men det der med at tage sin makeup af er en af de mest irriterende gøremål, når man er en pige. Som teenager var jeg så dårlig til det, at jeg ofte ville gå i seng med makeup på. Det kunne jeg ikke drømme om at gøre den dag i dag – og det er der en rigtig god grund til: man får en smukkere og sundere hud. 

 • Tag din makeup af så tidligt som muligt: Når du kommer hjem fra arbejde eller skole, gør det til en rutine at skifte til noget behageligt og fjerne din makeup. Dernæst kan du gå i gang med alt det andet du har planlagt for resten af dagen. Din hud vil være så taknemmelig for at få lov at ånde og regenerere sig. 
 • Skab en hudplejerutine som virker for dig: Det er nemmest at føre noget ud i livet, når du ved hvilke steps du skal tage. Væn dig derfor til en hudplejerutine, som virker for dig. Min går således: jeg fjerner min øjenmakeup først (som regel mascara g eyeliner), så tager jeg min foundation af og til sidst bruger jeg en mild daily scrub, som sørger for at huden er fuldstændig ren. Derefter bruger jeg en toner og en serum. Efter ca. 10 minutter påfører jeg min natcreme. Man kan også vente med serum og natcremen til man går i seng. 
 • Saml dine produkter: Saml de produkter du bruger til formålet samme sted, så du ikke skal lede efter dem, når du først går i gang. Når det hele er samlet og nemt at finde vil din tage-makeuppen-af-rutine ikke tage mere end 5-10 minutter. 
 • Når det ikke er muligt: Hvis du er et sted hvor det ikke er muligt at tage din makeup ved hjælp af din faste rutine, sørg for altid at have nogle vådservietter ved hånden. Det skal ikke være din faste måde at tage makeuppen af, da vådservietter ofte kan udtørre huden, men de er gode at have i nødsituationer. 
 • Makeupfri-dage: Lad makeuppen være, når du ikke absolut føler, at du har brug for den. Jeg elsker makeupfri-dage, hvor min hud bare for lov at ånde og være ren. 

Er I gode til at få makeuppen af? Hvad motiverer jer til at huske at gøre det? Ha’ en skøn weekend ♥

Du vil måske også kunne lide:

13 Comments on Om (ikke) at tage sin makeup af…

 1. Marina
  10/01/2014 at 11:57 am (4 years ago)

  Jeg er så afsindig dårlig til at få det gjort. Forleden læste jeg hos Anette på Beautyspace, at hvis man partout skal vælge kun at gøre én ting, så er det vigtigste at få makeuppen af huden – øjenvipperne er jo alligevel døde. Så nu er jeg lidt bedre til at huske det :)
  Men super godt råd at gøre det straks man kommer hjem!

  Reply
  • Milana
   10/01/2014 at 12:35 pm (4 years ago)

   Det hjælper i hvert fald mig. For når kl. bliver 22 og man er bare klar til at falde i søvn kan man bare ikke overskue det. Jeg synes det er meget rart at fjerne mascara også da min øjne så føles mere frie og friske. Og så er det også nemmere at tage mascara på dagen efter, når man har en frisk tavle så at sige ;)

   Reply
 2. Camilla - Cfashion
  10/01/2014 at 12:54 pm (4 years ago)

  Jeg burde tage makeupen af hver dag, men jeg glemmer det alt for ofte!! Og det er så for dårligt. Morgen rutinen er helt på plads ;-)

  Reply
  • Milana
   10/01/2014 at 2:10 pm (4 years ago)

   Huden regenerer sig om aftenen, så det er superfint, at den kan ånde og at porerne ikke er tilstoppet om natten :) Men super at du har morgenrutinen på plads, nu mangler du bare aften ;)

   Reply
 3. Guapizimo
  10/01/2014 at 9:20 pm (4 years ago)

  Det er ikke altid jeg tager den helt store tur om aftenen, jeg har vådservietter liggende og selvom jeg nu ikke føler de udtørre min hud, så er jeg god klar over at de nok ikke kommer ordentligt i dybden. Må blive bedre til at gøre det tidligere på aftenen og ikke når jeg er ved at dejse om at træthed.

  PS. Er glad for du er tilbage på bloggen, du får lavet sådan nogle fine og gode indlæg!

  Reply
  • Milana
   10/01/2014 at 9:50 pm (4 years ago)

   Åhh tusind tak, det er jeg glad for. Jeg føler virkelig fornyet inspiration og motivation, så er glad for at du læser med :)

   Det med at gøre det tidligt på aftenen gør den helt store forskel for det sisdte man gider når man er ved at falde i søvn, er at stå og rense huden ;)

   Reply
 4. Karina
  11/01/2014 at 9:29 am (4 years ago)

  Nu går jeg ikke så tit med makeup, men når jeg gør for jeg det gjort :)

  Reply
  • Milana
   11/01/2014 at 11:36 am (4 years ago)

   Det er godt :)

   Reply
 5. Lullumut
  11/01/2014 at 6:56 pm (4 years ago)

  Jeg renser 9/10 gange mit ansigt og fjerner make-up :-) Det er en indgroet rutine, selvom det tager lidt ekstra tid morgen og aften. Holder som regel make-up fri dag om søndagen :-)

  Reply
  • Milana
   11/01/2014 at 11:17 pm (4 years ago)

   Det er godt at høre :) Jeg holder også weekenderne makeup-frie (hvis jeg ikke skal ud) :)

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Om (ikke) at tage sin makeup af…

 1. […] huden en gang natcreme – og det er jo for dårligt! Det der gav mig et kæmpe spark bagi var dette indlæg ovre hos Milana – TastyPrettyThings.dk, jeg havde jo alle produkterne i skabet, det handlede […]

Leave a Reply