Oliventapanade og butterdej

Bagning behøver hverken kræve tid eller oprydning – i hvert fald ikke når det kommer til disse små butterdejssnegle. For nogle år siden var jeg til middag hvor disse blev serveret som snacks og de kunne ikke have været mere lækre! Og opskriften var simpel…

Jeg købte en butterdej og en tapanade af sorte oliven og i løbet af 5 minutter var de klar til at bages og 15 minutter senere var de klar til at spises. Man kan også lave sin egen butterdej og sin egen oliventapanade, men hele meningen med disse er at det skal gå hurtigt og nemt til og de smagte himmelsk! En perfekt snack til at underholde gæsterne med mens man er i gang med at forberede middagen, eller en lækker søndagssnack!

Du vil måske også kunne lide:

2 Comments on Oliventapanade og butterdej

  1. Didda
    10/12/2012 at 12:04 pm (4 years ago)

    Hvor ser de lækre ud :)

    Reply
  2. Lullumut
    10/12/2012 at 7:28 pm (4 years ago)

    Mums dem må jeg prøve :-)

    Reply

Leave a Reply