Ønskeoutifts

Jeg beskriver min stil som værende rå, men feminin. Jeg elsker skinny jeans, men jeg mikser dem gerne med klassiske blazere for at give looket lidt ekstra formalitet, men jeg gør blazeren mindre formel med et mønstret halstørklæde. Her er nogle drømmeoutfits – drømme fordi jeg stadig drømmer om en Rick Owens læderjakke og en Chanel 2.55 taske – som man både vil kunne ha’ på på arbejde, men også til frokost med veninden! Hvordan vil I beskrive jeres stil med to ord?

 1. By Malene Birger/2. Alexander McQueen  /3. H&M /4. Jeffrey Campbell /5. Chanel

1. Rick Owens/2. Mango/3. Mulberry /4. Stella McCartney/5. Isabel Marant

I absolutely love mixing raw and edgy details with feminine items! My favorite looks are similar to those above, which I regard as dream outfits as I am still dreaming of a Rick Owens leather jacket and a Chanel 2.55 bag!

Du vil måske også kunne lide:

10 Comments on Ønskeoutifts

 1. Lullumut
  19/11/2011 at 11:59 am (6 years ago)

  Top lækre outfits og bestemt lige mig :-) Jeg ved ikke, hvordan jeg skal beskrive min stil, , men jeg kunne godt tænke mig, at den var “rå og feminin” :-) Jeg arbejder helt sikkert på at få noget mere sort, gråt og råt ind i min garderobe, men jeg mangler lige nogle bananer at købe det for ;-) Har så meget “pusenusset” tøj i min garderobe, som egentlig bare skal på Trendsales, da det slet ikke er mig længere.

  Reply
  • Milana
   19/11/2011 at 12:41 pm (6 years ago)

   Tak, Louise. Min garderobe indeholder helt klart meget sort og gråt, så jeg kunne godt bruge noget lidt mere farverigt hehe. Jeg tror hemmeligheden er i at garderoben skal være simepl og bestå af klassiske dele og så kan man tilføje en masse lækre accessories, som kan gøre outfittet mere unikt og personligt.

   Reply
 2. J'adore blog
  19/11/2011 at 12:07 pm (6 years ago)

  Sikke nogle fine outfits og der er rigtig mange ting, som jeg også synes er super lækre :-)

  Reply
  • Milana
   19/11/2011 at 12:41 pm (6 years ago)

   Tak, er glad for at du synes om dem :)

   Reply
 3. Ida
  19/11/2011 at 12:44 pm (6 years ago)

  Ville dø for at få Chanel 2.55. Synes at den er så smuk og elegang, men samtidig rå. Man kan jo egentlig style den som man vil :)
  Min stil med to ord, vil nok være ‘min egen.’ Tror jeg kan komme hele mode skalaen rundt, alt efter min humør :)

  Reply
  • Milana
   19/11/2011 at 1:01 pm (6 years ago)

   Det er også den bedste måde at beskrive sin stil på – det betyder i hvert fald at man har en stil :) Og ja, Chanel-tasken er på min evige designer-ønskeliste hehe.

   Reply
 4. sanne
  19/11/2011 at 12:48 pm (6 years ago)

  Jeg vil gerne ha DET HELE tak!!! MIn stil er generelt nok meget som dine ovenstående outfits også, men så indimellem kan jeg godt lide at “klæde mig ud” og feks vær lidt mere ladylike, i kjole trenchcoat og fin hat. Men generelt er mit yndlingsoutfit, skinny jeans, heels, en let transparent skjorte, og en skindjakke. Det er og bliver favoritten. Simpelt men godt :)
  Btw, jeg vil bare lige sige at din blog på ret kort tid er strøget ind på min topliste over de blogs jeg tjekker oftest. Keep up the good work :)

  Reply
  • Milana
   19/11/2011 at 1:00 pm (6 years ago)

   Åhh du er sød – og jeg tjekker skam også din dagligt! :) Og din stil er virkelig fed – jeg bliver fristet til at shoppe når jeg læser din blog – og endte med at bestille endnu en pakke fra Asos! :O

   Reply
 5. Guapizimo
  19/11/2011 at 5:35 pm (6 years ago)

  Lækre sager i dine collager! Tørklædet på første billede er fab.! Og jeg ville gerne eje både jakke, armbånd og taske på billede 2!

  Jeg vil beskrive min stil meget hen af din, feminin og rå, det er lidt efter humør om jeg kører i den ene eller anden retning og nogle gange mixer jeg :)

  Reply
  • Milana
   19/11/2011 at 11:25 pm (6 years ago)

   Ja, du har så mange fede rå detaljer altid :)

   Reply

Leave a Reply