Nyt til makeuptasken

Jeg har aldrig været den store forbruger af MACs makeup, men jeg har her på det seneste fundet nogle ret så gode produkter. Det startede med et par øjenskygger, så en blush, efterfulgt af en eyeliner {som jeg dog ikke er helt tilfreds med} og nu nogle lidt mere kedelige produkter, nemlig en concealer og en finishing powder. Sådan en har jeg aldrig brugt før, men hvorfor egentlig ikke bruge noget, som efter sigende sørger for at makeuppen bliver siddende hele dagen. Jeg bestilte faktisk produkterne på nettet, da de var udsolgt i Magasin. Der var gratis levering, fordi de har fået en ny dansk webshop. Ellers ville det koste 50 kr. og så kan det bedre betale sig at cykle forbi Kongens Nytorv. Har i købt noget på webshoppen?

Du vil måske også kunne lide:

2 Comments on Nyt til makeuptasken

  1. Didda
    15/08/2012 at 12:42 pm (5 years ago)

    Jeg er kæmpe MAC fan og har næsten al min makeup derfra. Køber det dog i magasin eller i lufthavnen.

    Reply

Leave a Reply