Nye og gamle favoritter

1. Chanel Hydramax + Active Creme Gel

Forleden fandt jeg ud af at min følgesvend i flere år, bliver vraget af Chanel. I ca. fire år har jeg brugt cremen og jeg har været mere end glad for den. Den er lidt pricey, men den holder længe og så gør den bare underværker for min hud. Den erstattes af denne, så jeg er spændt på at se om jeg bliver ligeså glad for den.

2. Lancome Teint Miracle

Normalt bruger jeg en concealer fra YSL og den er jeg rigtig glad for, men da Magasin var løbet tør for den, tog jeg chancen med en ny concealer {fra Lancome} og jeg må sige at jeg er meget imponeret. Den er fantastisk god til at dække – den er meget tynd, næsten gennemsigtig, hvofor den er bedst til under øjnene, men måske mindre god til at dække ar. Jeg tror en kombination af denne og min faste fra YSL resulterer i en perfekt concealer.

3. Lancome Effet Miracle

Det er første gang jeg prøver ‘Effet Miracle’ fra Lancome og det er nok det bedste produkt jeg længe har brugt. Det minimerer porerne og giver ansigtet et perfekt finish. Virkelig et fantastisk produkt. Konsistensen er ret spøjs og meget svær at beskrive, så hvis I får mulighed for det, prøv det.

4. Lancome La Base

Det er anden gang jeg køber dette produkt, som jeg beskrev her, – jeg købte det første gang for faktisk præcis et år siden, så det holder ret godt. En fantastisk primer som gør huden ekstremt blød og får makeuppen til at holde dagen lang.

5. Chanel Chintz

Min første læbestift fra Chanel. Chintz – et lidt mærkeligt navn, men farven er en meget smuk lys ferskenfarve, som er perfekt til hverdag. Den føles meget blød og let på læberne.

Se hvad der ellers gemmer sig i min makeup-taske her. Rigtig god weekend derude!

Du vil måske også kunne lide:

10 Comments on Nye og gamle favoritter

 1. Ida
  16/03/2012 at 4:48 pm (6 years ago)

  Sikke nogle lækre ting. Jeg ejer slet ikke så mange cremer, men er på udkig efter en god ansigts creme.
  Rigtig god weekend søde Milana

  Reply
  • Milana
   16/03/2012 at 5:38 pm (6 years ago)

   Tak, i lige måde, søde Ida :)

   Reply
 2. Guapizimo
  16/03/2012 at 6:43 pm (6 years ago)

  Rigtig spændende indlæg Milana, jeg elsker at høre om produkter jeg endnu ikke har prøvet og de giver mig virkeligt lyst til at kaste mig ud i det!

  Især Lancome Effet Miracle lyder interessant, bruger man den før dagcreme eller hvordan? Og så er Chanel læbestiften flot, ser frem til at se den på :)

  Reply
  • Milana
   16/03/2012 at 7:28 pm (6 years ago)

   Lancome Effet Miracle kommer på efter dagscremen men før primeren :)

   jeg er glad for at du kan li’ artiklen – jeg er også selv glad for at blive introduceret for nye produkter. :)

   Reply
 3. Lullumut
  16/03/2012 at 9:39 pm (6 years ago)

  Sikke dog en bunke lækre luksus produkter :-) Mmmm :-) Jeg har ikke hørt om halvdelen af det før, så det er rart at få en vurdering :-)

  Reply
  • Milana
   16/03/2012 at 9:50 pm (6 years ago)

   Nej, jeg ‘lærer’ også om dem fra pigerne i Magasin :P Jeg er virkelig et nemt offer for dem ;)

   Reply
 4. Nicoline Berthy
  17/03/2012 at 3:39 pm (6 years ago)

  Jeg er helt vild med Chanels Hydramax + active creme, men synes desværre ikke at pengene rakte til at købe en så dyr creme, men nøj hvor er den lækker!

  Reply
  • Milana
   17/03/2012 at 4:14 pm (6 years ago)

   Jeg har stadig til gode at prøve den. Har stadig en smule af min gamle tilbage, men denne fik jeg med 25 % rabat, så det var dejligt :) De er pricey, men det er også et fantastisk produkt og så holder de ret længe. Se det som en investering ;)

   Reply
 5. Milochka
  17/03/2012 at 8:36 pm (6 years ago)

  Jeg må prøve Effet Miracle, lyder som fantastisk produkt :)

  Reply
  • Milana
   17/03/2012 at 9:24 pm (6 years ago)

   Hvis du synes porerne er lidt store, prøv det. Jeg synes det er fantastisk :-)

   Reply

Leave a Reply