Ny yndlingsblush: Cire Red

cire-red-blush.jpg

Jeg har tidligere erklæret min kærlighed for & other stories, men det har indtil nu kun handlet om tøj og accessories. Forleden faldt jeg over denne blush og kunne ikke stå for den fine røde farve. Når det kommer til makeup er blush et af mine absolut yndlingsprodukter, men alle dem jeg ejer er i den lyserøde skala. Jeg må sige at jeg ikke forventede supergod holdbarhed af denne blush, men den holder virkelig længe og ser så nartulig ud. Jeg skal helt sikkert kigge en ekstra gang på deres makeupafdeling frem over. Og så er indpakningen også bare lækker – jeg elsker det lille citat der er på blushen! Nyder I ellers sommeren? I dag skal jeg ud og spise sushi efter arbejde med min yndlingskollega! ;)

blush.jpg

Du vil måske også kunne lide:

8 Comments on Ny yndlingsblush: Cire Red

 1. Guapizimo
  24/07/2013 at 8:28 pm (4 years ago)

  Super flot farve, den er godt nok rød i første omgang ville jeg være bange for at kinderne fik for meget farve ;) Men jeg er nu også rigtig glad for at bruge blush, både sommer og vinter.

  Reply
  • Milana
   24/07/2013 at 10:22 pm (4 years ago)

   Den er meget rød, men man skal bare putte en lille smule på – så ser det nemlig helt naturligt ud :)

   Reply
 2. Karina
  26/07/2013 at 11:01 pm (4 years ago)

  Hvor er den flot ;)

  Reply
  • Milana
   28/07/2013 at 7:31 am (4 years ago)

   Ja, den er superfin:)

   Reply
 3. Marina / cand.mor
  28/07/2013 at 8:00 pm (4 years ago)

  Jeg ejer faktisk slet ikke en blush. Fornemmer godt rundt omkring, at det er en stor, stor fejltagelse. Er lige blevet fortrolig med min solpudder, så skulle måske skrue ambitionsniveauet op til også at inkludere blush? :)

  Reply
  • Milana
   28/07/2013 at 9:44 pm (4 years ago)

   Det synes jeg du skal prøve. Det giver sådan en fin naturlig farve til huden – medmindre man går helt amok med den selvfølgelig ;) Jeg kan anbefale Nars ‘Orgasm’ (kan købes i Sephora), det er must have! ;)

   Reply
   • Marina / cand.mor
    29/07/2013 at 9:32 am (4 years ago)

    Kommer til København til modeugen om lidt. Så må jeg lige smutte i Sephora. Tak, søde du :)

    Reply
 4. Maria M
  14/08/2013 at 12:19 pm (4 years ago)

  Den er godt nok fin! Skal vist lige en tur forbi, for mangler faktisk en ny blush ;) Tak for tippet!

  Reply

Leave a Reply