Ny parfume: Giorgio Armani Sì

armani

For et par weekender siden var min mor i København til hyggeweekend hvor vi bl.a. så Diana. Filmen har fået ret så ringe anmeldelser, men jeg synes faktsik den var ok. Vi fik en dufteprøve på Armanis nyeste parfume, Sì, og siden da kunne jeg ikke få den skønneduft ud af hovedet. Duften er rigtig frisk, men på en voksen måde og så holder den utroligt længe! Længere end nogen andre parfumer jeg har prøvet, vil jeg vove at påstå. Jeg kunne derfor ikke dy mig for at købe parfumen til min mor da Magasin havde Bazar og min kæreste købte den til mig! Har I duftet til den? Jeg fik købt nogle flere lækkerier, som jeg vil vise jer snart! Var I forbi Magasin i sidste uge?

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Ny parfume: Giorgio Armani Sì

 1. Jasmina
  24/10/2013 at 5:47 pm (4 years ago)

  Hej Milana, må jeg spørge hvilken layout-theme du bruger? Jeg er ret vild med opstillingen.
  Bh.
  Jasmina

  Reply
  • Milana
   24/10/2013 at 7:50 pm (4 years ago)

   Hej Jasmina
   Tak :) Jeg bruger Thesis Theme – super nemt at ‘indrette’ :)

   Reply
 2. Jasmina
  26/10/2013 at 10:37 pm (4 years ago)

  Tak, jeg er nemlig i gang med at ommøblere på bloggen, så søger lidt inspo :)

  Reply
 3. Sandra C.
  04/11/2013 at 4:22 pm (4 years ago)

  Ja den er bare helt fantastisk deres nye parfume – er helt klart også kommet på min ønskeliste, så nu må jeg se om jeg er heldig. :)

  Tror egentlig at alle parfumer dufter meget længe i starten. Tænker at det nok er fordi man ikke er blevet immun overfor duften endnu, ligesom man er med de parfumer, man bruger dagligt.

  Reply

Leave a Reply