Ny hårplejerutine

HårMit hår trænger til en kærelig hånd efter at være blevet farvet, så jeg bruger hårkur et par gange om ugen. Udover hårkur bruger jeg en lækker hårolie og noget varmebeskyttende hvis det skal føntørres eller glattes/krølles. Jeg har det sidste år brugt hårkur fra Redken, men jeg kan rigtig godt lide at prøve nye skønhedsprodukter, så valget faldt på Macadamia Deep Repair Masque hårkur, som jeg har hørt ret godt om på Youtube.

Hår

Den dufter himmelsk og er ret så effektiv! Håret bliver dejligt blødt og glansfuldt. Samtidig har jeg købt en bitte olie fra samme mærke for at se hvilken virkning det har på håret i forhold til Moroccan Oil og den gør helt klart håret mere glansfuldt på den pæne måde, men dufter lidt maskulint!

En anden ting jeg har været på udkig efter er en detangling brush og selvom jeg har to fantastiske børster fra ghd, så synes jeg de river meget hår ud, hvis det er filtret, hvilket godt kan ske især i vinterblæsten. Derfor købte jeg denne mindre kønne, men noget mere effektive og skånsomme børste fra samme mærke ved navn No Tangle. Den kan bruges til at massere hovedbunden… og det er bare så lækkert! Jeg bruger den også til at put hårkur i med. Super produkt! Hvad bruger I af sjove ting i jeres hår?

I aften skal jeg ud efter arbejde og spise lækker sushi på Bryggen (hvor min arbejdsplads ligger) og ha’ et glas vin eller to. Vi har aftalt at holde Friday Beer hver fredag i 2013! Skal I noget sjovt denne weekend? Ha’ en skøn weekend – vi skrives ved!

Du vil måske også kunne lide:

14 Comments on Ny hårplejerutine

 1. Didda
  11/01/2013 at 12:49 pm (5 years ago)

  Jeg kender sket ikke det mærke. Men det lyder spændende.
  Og hvor lyder det som en fed aftale i har lavet på jobbet :)
  Jeg får en veninde forbi i morgenmad i morgen som jeg glæder mig rigtig meget til.
  Rigtig god weekend Milana :)

  Reply
  • Milana
   12/01/2013 at 9:15 am (5 years ago)

   Hyggeligt med morgenmad :) God weekend, søde!

   Reply
 2. Jasmina
  11/01/2013 at 5:29 pm (5 years ago)

  Jeg kender heller ikke mærket, men jeg er åben for at prøve nye ting. Når det angår mit hår, så har jeg desværre endnu ikke fundet produkter, som virker vidunderligt på min friz. Så jeg er stadig på udkig :)
  Det lyder hyggeligt med sushi og vin. I aften slapper jeg af, for i morgen får jeg gæster på besøg til vin og tapas og så skal jeg også tidligt op i morgen for en tur forbi et loppemarkeded :)

  Reply
  • Milana
   12/01/2013 at 9:15 am (5 years ago)

   Lyder hyggeligt min vin og tapas :) Og loppemarked – glæder mig til at se hvad du finder! Jeg er helt vildt glad for det her mærke og fortrækker det fremfor Redken.

   Reply
 3. Guapizimo
  11/01/2013 at 8:43 pm (5 years ago)

  Det lyder som nogle spændende produkter og sådan en “detangling brush” står stadig på min indkøbsliste! Jeg bruger en masse forskelligt til håret for at pleje og beskytte det, det blev også lidt medtaget af et par farvninger + stress i 2012 – så det skal have masser af kærlighed :D

  Reply
 4. Valentina
  12/01/2013 at 1:43 pm (5 years ago)

  Kunne godt tænke mig at prøve sådan en børste, har hørt at de er rigtig gode! :D

  Reply
  • Milana
   12/01/2013 at 7:47 pm (5 years ago)

   Den er ret god! Har brugt den meget siden jeg købte den. :)

   Reply
  • Milana
   12/01/2013 at 7:47 pm (5 years ago)

   Det er helt vildt godt! :)

   Reply
 5. Walkinrunout
  12/01/2013 at 10:45 pm (5 years ago)

  Jeg har så heller ikke hørt om det før, og du har ret i, at børsten ser sjov ud…. men det lyder jo til, at det virker, hvilket er det vigtigste :)

  Reply
  • Milana
   13/01/2013 at 9:54 am (5 years ago)

   Yes, den er bygget på den ‘sjove’ måde for ikke at ødelægge håret :)

   Reply
 6. Lullumut
  15/01/2013 at 7:20 pm (5 years ago)

  Jeg har også tænkt mig, at jeg skal have mig sådan en tangle t. :-)

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Ny hårplejerutine

 1. Nyt hår says:

  […] Og dog… Forleden fortalte jeg jer om mit dilemma og at jeg var i tvivl om hvorvidt jeg skulle beholde mit lange hår eller klippe det af. I fredags sad jeg i frisørstolen hos Cabello på Islands Brygge og der var frisørens råd kun at klippe spidserne og beholde garnet. Jeg fik lavet reflekser i toppen og taget ca. 3 cm af længden. Jeg er rigtig tilfreds med resultatet og glad for at have beholdt håret i den længde det nu har lidt endnu. Så kan jeg se om jeg stadig har lyst til kortere hår når vi kommer til foråret. Læs mere om min hårplejerutine lige her. […]

Leave a Reply