Ny, bæredygtig computertaske

computerbag

Jeg er lettere besat af min computer og har den altid med mig når jeg skal på en længere tur – derfor har jeg også brug for en ordentlig computertaske. Den jeg bruger lige nu er en klassisk, sort computertaske som jeg købte da det var stort set den eneste der passede i størrelse til min computer – der var ikke meget at vælge i mellem for to år siden da jeg først fik denne computer. Det er der i dag og forleden var jeg så heldig at modtage denne noget anderledes computertaske fra CoverMe af mærket Ryan Frank. Coveret er lavet af 100% genbrugte tekstilrester og minder mest af alt om et fint tæppe. Jeg var overrasket over hvor dyr den egentlig så ud i virkeligheden – det er jo trods alt genbrugsmaterialer, men de formår at gøre den trendy og samtidig lidt retro. Det solide cover koster 245 kr. Du kan læse mere om coveret lige her.

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Ny, bæredygtig computertaske

 1. Karina
  23/02/2013 at 10:58 am (5 years ago)

  Ej hvor er den cool :)

  Reply
  • Milana
   23/02/2013 at 1:03 pm (5 years ago)

   Ja, jeg synes det er fedt den er lavet af genbrugsmaterialer!

   Reply
 2. Frøken Lyngsø
  23/02/2013 at 9:15 pm (5 years ago)

  Fedt cover! Jeg var selv så heldig at finde et lækkert cover i brun skind til min computer :D

  Reply
  • Milana
   23/02/2013 at 10:16 pm (5 years ago)

   Fedt, det lyder også lækkert!

   Reply

Leave a Reply