Nick Cave & The Bad Seeds

I november skal jeg høre en af mine yndlingsbands live for første gang og jeg glæder mig ubeskriveligt. Det tætteste jeg har været på en Nick Cave koncert var den prisvindende teaterkoncert på Århus Teater, som jeg var til i 2008 og den ægte vare kan kun være endnu mere passioneret og stærk end selve teaterstykket, som var uforglemmeligt. Skal I mon til denne koncert? Og hvad for noget musik kan I godt lide at lytte til? Jeg elsker musik, så er altid på udkig efter forslag til noget nyt! Jeg rejser hjem fra Rom i dag- glæder mig til at fortælle jer om min ferie!

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Nick Cave & The Bad Seeds

 1. Nanna
  11/03/2013 at 7:36 pm (5 years ago)

  Hvor fedt! Jeg får jo æren til NorthSide og glæder mig også helt afsindigt til den oplevelse. Er stor fan kan jeg godt afsløre!

  Ha’ en god tur hjem :-)

  Reply
  • Milana
   13/03/2013 at 12:53 pm (5 years ago)

   Fedt! Jeg elsker Nick Cave og kan slet ikke vente med at høre ham live. Havde tænkt på at ta til NorthSide hvis jeg ik fik fat i de her billetter :)

   Reply
 2. Karina
  12/03/2013 at 10:26 am (5 years ago)

  Åhh hvor fedt!

  Reply
  • Milana
   13/03/2013 at 12:53 pm (5 years ago)

   Yaaa! ;)

   Reply

Leave a Reply