New best friend

backpack

Er det ikke mærkeligt at man kan blive så glad for en ting som man egentlig ikke synes er superflot og som man købte lige før man skulle flyve ud af New York fordi man havde mangelplads? Min rygsæk fra Forver 21 er min kæreste eje for tiden – når man cykler så meget  som jeg gør {jeg savner min cykelkurv} så er det så dejligt praktisk {et ord jeg først har lært at sætte i en sætning om mode her på mine gamle dage} med en rygsæk i stedet for en taske som føles tung, bliver ved med at kravle op på siden eller er bare helt umulig at cykle med. Jeg har derfor indledt jagten på en smuk og tidsløs rygsæk – måske i noget sort læder? – og med et lidt mere klassisk design som kan tilpasses flere outfits. Jeg har været syndig i forfærdlig mønster-miks på det seneste fordi jeg satte komforten frem for moden. Bare se her på Roskilde. Har I spottet nogle fine rundt omkring på nettet?

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on New best friend

 1. Ida
  16/07/2013 at 12:45 pm (4 years ago)

  Jeg synes at den er super fed :) Spottede nogle i Marokko sidste år og har fortrudt at jeg ikke købte en.

  Reply
 2. Karina
  19/07/2013 at 12:07 am (4 years ago)

  Den er faktisk super flot ;)

  Reply

2Pingbacks & Trackbacks on New best friend

 1. […] mange ting {såsom et stort kamera} og så er de så nemme at cykle med. Jeg har indtil nu brugt denne fra Forever21 {eftersom min kæreste har adopteret denne}, men jeg kunne godt tænke mig en mere […]

 2. […] blive alt for oprørsagtig. Elizabeth & James rygsakken er uden tvivl et fantastisk bud på en ny bedste ven – jeg er helt vild med printet! Hvad glæder I jer til at gå i til […]

Leave a Reply