Natural, Sparkly Eyes

For noget tid siden modtog jeg disse tre øjenskygger og den meget specielle eyeliner samt en pensel fra Yves Rocher til review. Jeg prøver så vidt muligt at undgå kemikalier i hverdagen {det er ikke gået så godt endnu med min makeup}, så jeg blev rigtig glad da jeg så at disse bestod af 100% naturlige ingredianser.

Øjenskyggerne beskrives bedst som løst perlemorglans og det jeg godt kan lide ved dem er at de ikke er så pigmenterede. De giver en skøn farve til øjenlåget, men er meget nedtonet og perfekt til mig, som ikke er vild med at have for meget øjenskygge på. De er perfekte til fest, men kan egentlig også sagtens bruges til hverdag, da de er meget transparante!

Penslen her, som er lavet er naturlige gedehår, er rigtig nem at påføre øjenskyggen med. Naturlige hår giver efter sigende et mere jævnt look! Hvis man står og mangler makeuppensler kan man passende overveje disse fra Yves Rocher, da de er lavet af naturlige hår, men koster ikke nær så meget som f.eks. MAC pensler.

Jeg er vild med at eyelineren er forklædt som en læbestift – dette gør at den er supernem at holde og påføre. Jeg er dog personligt mest til flydende eyelinere, men denne er super hvis man vil lave en smokey eye med lidt smudge-effekt, da den er fantastisk cremet. Gad vide hvordan man skal påføre den når man når til halvdelen – det bliver i hvert fald en meget tyk streg!

Jeres tur…

Har I prøvet nogle af de her produkter? Og hvordan har I det med øjneskygger? Del jeres yndlingsfarver nedenunder. P.S. Giv lidt kærlighed til bloggen på Facebook ved at klikke på linket nedenunder!

Du vil måske også kunne lide:

14 Comments on Natural, Sparkly Eyes

 1. Jo
  11/01/2012 at 12:43 pm (6 years ago)

  Jeg har ikke prøvet nogle af de produkter her, men jeg bruger en gang imellem lidt øjenskygge og er faktisk vild med, at disse er uden det ene og det andet :) Så tak for tippet!
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Reply
  • Milana
   11/01/2012 at 1:04 pm (6 years ago)

   Selv tak, Jo. :-) Hvis du ender med at prøve dem, må du endelig blogge om det :-)

   Reply
 2. J'adore blog
  11/01/2012 at 3:40 pm (6 years ago)

  Ej eyelineren har jeg overvejet og investere i :-) Den ville være perfekt til smokey eyes :-)

  Reply
  • Milana
   11/01/2012 at 4:21 pm (6 years ago)

   Ja, og tror faktisk der er 30 % af lige nu på den, men er ikke helt sikker…

   Reply
 3. Ida
  11/01/2012 at 4:23 pm (6 years ago)

  Jeg har aldrig modtaget dem :( Havde ellers glæder mig til det, da jeg synes at farverne er super skønne og en god måde at få lidt shine ind i hverdagen.

  Brug dem lidt for mig Milana :)

  Reply
  • Milana
   11/01/2012 at 4:33 pm (6 years ago)

   Øv, skriv lige til dem, der må være sket en fejl. Du vil kunne li’ dem! Eller må du få lidt af mig :-)

   Reply
 4. Lullumut
  11/01/2012 at 8:01 pm (6 years ago)

  Haha, den var god – tror eyelineren bliver svær at bruge midt i ;-) Det er nogle rigtig pæne farver, som jeg selv ville gå efter i øjenskygge. Det bliver desværre ikke til det i hverdagene, men i weekender eller til en aften ude, er jeg glad for f.eks. Rimmel eller Lancôme :-) L’s er fantastisk. Jeg har en med 4 brune farver i, og man kan komme vand på dem for forstærket effekt.

  Reply
  • Milana
   11/01/2012 at 10:51 pm (6 years ago)

   Ja, ikke? Så er det goth look man ender med i hvert fald ;-) Jeg er heller ikke meget til øjenskygger i hverdagen (eller generelt) men har lige fået Patina fra MAC og den kan man næsten ikke se, men gør øjnene fine stadig :P

   Reply
 5. Hersom - Limited Edition
  12/01/2012 at 11:10 am (6 years ago)

  Hejsa, tak for din kommentar på min blog :)

  Jeg har luret meget på den der eyeliner. Jeg er en sucker for arabisk inspireret makeup :D
  Men jo, jeg spekulerer også lidt over hvad der sker når man kommer lidt ned på den?

  Reply
  • Milana
   12/01/2012 at 9:21 pm (6 years ago)

   Jeg tænker man kunne bruge en eyeliner pensel? Den er lige præcis meget arabisk inspireret.

   Reply
 6. Anette
  13/01/2012 at 5:13 am (6 years ago)

  Det er klart eyelineren, der er min favorit!

  Reply
  • Milana
   13/01/2012 at 9:11 am (6 years ago)

   Den er også så god!

   Reply
  • Milana
   13/01/2012 at 9:11 am (6 years ago)

   Det er rigtig gode produkter :-)

   Reply

Leave a Reply