Musik i mine ører

marshall

Ville lige vise jer verdens fedeste hørertelefoner… Jeg cykler hver dag og hvis ikke det var for musik, ville jeg aldrig kunne overleve morgencykelturen på arbejde. Efter flere år med Apples egne små høretelefoner, besluttede jeg mig for at finde det perfekte par ordentlige høretelefoner og valget faldt på disse smukke fra Marshall. 

Udover at de lukker af for hele omverdenen {måske en smule usikkert på cykle, men hey man er vel lidt en rockstjerne} så er lyden så klar og så ren, at musikoplevelsen bliver helt anderledes! Og så er det bare de smukkeste høretelefoner jeg har set. Men hvad er det så jeg hører i mine ører for tiden? Den sang der afspilles allermest er Ed Sheeran ”I see fire” fra The Desolation of Smaug. Jeg har noget med at høre en sang indtil jeg ikke kan holde ud at høre den længere og denne er alt for god! Har I hørt den før? God mandag! ♥

høretelefoner

Du vil måske også kunne lide:

11 Comments on Musik i mine ører

 1. A + K = ♥
  20/01/2014 at 10:41 am (4 years ago)

  Hvor er de lækre – er sikker på de retfærdiggøre musikken :D Og så varmer de sikkert lidt her i vinterkulden (;

  – Anne

  Reply
  • Milana
   20/01/2014 at 12:47 pm (4 years ago)

   Det gør de nemlig! Bruger dem over huen som ørevarmer :)

   Reply
 2. Guapizimo
  20/01/2014 at 10:53 am (4 years ago)

  Fedt med sådan en anbefaling, jeg har tit tænkt på at jeg skulle købe nogle ordentlige hovedtelefoner og dem her vil jeg da helt sikkert overveje!

  Reply
  • Milana
   20/01/2014 at 12:43 pm (4 years ago)

   De er simpelthen så gode – jeg kan varmt anbefale dem. De kan købes billigere på Amazon end i butik – i D i hvert fald. Købte dem også i julegave til et familiemedlem, fordi jeg synes de er så gode.

   Reply
 3. Marina
  20/01/2014 at 12:09 pm (4 years ago)

  Uh, de er pæne. Virkelig fine. Men altså… hvordan får du cykelhjelmen ned over? ;) But who am I to talk, begyndte først for alvor at køre med cykelhjelm, da jeg blev gravid. Dobbeltmoralen længe leve :)

  Reply
  • Milana
   20/01/2014 at 12:42 pm (4 years ago)

   Touché! Der fik jeg afsløret mig selv, hva? ;)

   Reply
 4. StyleStories
  20/01/2014 at 12:45 pm (4 years ago)

  Min nevø og niece fik faktisk begge disse i julegave, hvor jeg lige afprøvede dem, og de er virkelig lækre, både mht design og lyd. Godt køb! :-)

  Men lov mig at passe på i trafikken, hørelsen er så vigtig der :-/

  Reply
  • Milana
   20/01/2014 at 12:52 pm (4 years ago)

   Tak, de er virkelig gode.

   Og ja, det lover jeg :) Udover at jeg har afsløret at jeg ikke bruger cykelhjelm :S så passer jeg rigtig godt på :)

   Reply
 5. Lullumut
  20/01/2014 at 9:55 pm (4 years ago)

  De er lækre :-) Jeg har et par hvide fra Jabra. De er tøssede og har super lyd :-)

  Reply
  • Milana
   20/01/2014 at 10:36 pm (4 years ago)

   Det er vigtigt med gøre hørebøffer :)

   Reply
 6. Josephine
  23/01/2014 at 9:44 pm (4 years ago)

  GUD hvor er det mærkeligt! Jeg har hørt musik fra The Hobbit hele ugen, er helt besat, haha :)

  Reply

Leave a Reply