Mors Dag Gaveguide

mors-dag-gave-guide

Søndag den 12. maj er det mors dag og tid til at forkæle kvinderne i vores liv. Her er nogle ideer til gaver som både er brugebare, men også hyggelige. Fejrer I mors dag?

1: Røgelsespinde er blevet et kæmpe hit på det seneste og en dejlig måde at slappe af på.

2: Efter en lang arbedjsdag kan man nyde en lækker kop te, som samtidig pynter i køkkenet.

3: Clean parfumeserien er en absolut yndlings hos mig og en sikker gave til de fleste kvinder!

4: En sød og sjov slikskål fra Liebe!

5: Fint halstørklæde som er moderne og samtidig elegant.

6: Endnu en sød sag fra Liebe. Familiekopperne er blevet ret populære!

7: Min mor og jeg elsker at gå i biografen sammen – en hyggelig filmtur

8: Gwyneth shopper fra Day er en perfekt taske til sommerferien!

Du vil måske også kunne lide:

9 Comments on Mors Dag Gaveguide

 1. Ida
  30/04/2013 at 12:37 pm (4 years ago)

  Det er nogle dejlige gave ideer :) Vi plejer ikke at fejre mor og fars dag, men er god til at fortælle hende løbende at jeg elsker hende.

  Reply
  • Milana
   05/05/2013 at 11:12 am (4 years ago)

   Det skal man også huske :) <3

   Reply
 2. Guapizimo
  30/04/2013 at 1:03 pm (4 years ago)

  Sikke nogle fine idéer, jeg har nogle gange givet min mor en blomst eller et lille træ til haven og vil også gerne give hende en lille ting i år, dog ikke en plante, har ikke helt fundet ud af hvad det skal være, så det må jeg gruble lidt over og bruge dit indlæg som inspiration :)

  Reply
  • Milana
   05/05/2013 at 11:12 am (4 years ago)

   Det er så skøn en idé med at plante en blomst eller et træ! :)

   Reply
 3. Lullumut
  30/04/2013 at 8:18 pm (4 years ago)

  Virkelig fine idéer :-) Min mor må lige vente i denne omgang pga. mit speciale ;-) Så hygger vi efter eksamen :-) Jeg har lovet hende, at vi skal ud og køre en masse ture, når jeg nu har købt bil :-) Så får hun lov til at bestemme, hvor vi skal hen.. :-) Jeg plejer at være god til mors og fars dag men ikke de sidste par år pga. studiet :-)

  Reply
  • Milana
   05/05/2013 at 12:15 pm (4 years ago)

   Det lyder også hyggeligt med at tage på nogle hyggebilture sammen :)

   Reply
 4. MullemoR
  05/05/2013 at 2:19 pm (4 years ago)

  Faldt lige over din blog ved et tilfælde, men heldigvis for det – sikken en, tror jeg følger lidt med herinde :-)

  Den slikskål der, den er fantastisk, lige noget for min kære mutti, det slikøre! Det var lige hvad jeg manglede, til at supplere hendes blomst i år. Er faldet over nogle fantastisk flotte vandperler på http://vandperleriet.dk, som jeg er faldet fuldstændig for. Så min mor får en flot orkide, plantet i dem. Håber hun synes om det, for vandperlerne ser sgu lidt spændende ud :-)

  Reply
  • Milana
   05/05/2013 at 11:23 pm (4 years ago)

   Hvor skønt du kom forbi :) Velkommen til :) Lyder som en dejlig gave du har planlagt til din mor!

   Reply
 5. jacob
  25/09/2014 at 8:05 pm (3 years ago)

  Damn – det er nice gaver det der!

  Reply

Leave a Reply